Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Van egy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy barátom aki nekem nagyon tetszik .

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nekem nagyon tetszik már lassan egy éve :/ jóban vagyunk és elég sokat beszélünk... Néha zavarba jön amikor beszélünk és elpirul :D sok közös témánk van és a barátaink is közösek elég jól ismerem azt hiszem de nem tudom h megmondjam e neki h nekem teszik..:/ Nem tudom mit szólna hozzá és félek h elveszíteném a barátságát.. Légyszi segítsetek előre is köszi :) 14/L
2010. febr. 15. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
nem fogod elveszíteni a barátságát :) főleg ennyi idős vagy, olyan nagy mély dolgok nem hinném hogy kialakultak volna :) nem kell letámadni, csak dobd fel a témát és figyeld h mit reagál. elég esélyes szerintem ;)
2010. febr. 15. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:

itt van egy két hasznos válasz:

Mit tegyek, ha beleszerettem a legeslegjobb barátomba?

keresd ki.

2010. febr. 15. 20:13
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) remélem összejön :P
2010. febr. 16. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondd neki hogy jól néz ki, van-e programja hétvégére, stb. Vagy akár egyszerűen odamehetnél hozzá és megcsókolhatnád, vagy mondhatnád hogy tetszel nekem ilyesmi. Tudom, ehhez hatalmas bátorság kell, de ez a legcélravezetőbb, mert ha tetszel neki akkor rögtön megtudod, ha meg nem akkor nem kell rá sok időt fecsérelned. Ha szeret téged akkor nem fog elmenekülni, a férfiak nem olyanok, sőt lehet rögtön vissza is csókol :)

15/f

2010. febr. 16. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi :) de azért nem szeretném egyből megcsókolni nem vagyok annyira bátor...:D
2010. febr. 17. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
csináljatok közös programot kettesben,hívd el vhova,sétálni,stb.Nem feltétlenül kell neki megmondani nyíltan,h tetszik,egyértelmű jelzéseket is tehetsz:)
2010. febr. 18. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele minél többet :) Suliban persze személyesen, de hétvégén és esténként ott az msn, e-mail, stb. Próbálj egyre személyesebb témákat felhozni, de ne legyél tolakodó! Tervezzetek legalább két programot, menjetek moziba, vagy csak megnézni egy edzést/meccset, vagy a háziban is segítséget nyújthattok egymásnak. Légy nyitott, de titokzatos. Hajrá! xD
2010. febr. 19. 14:17
 8/9 A kérdező kommentje:
hát erről lecsúsztam :( már nem igazán beszélünk nem tudom mi a baja és kicsit bunkón is viselkedik ...:(:(:(
2010. febr. 19. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor tedd próbára!

Beszélj vele kevesebbszer, ha msn-en rádír, kevészer válaszoljál, ha érdeklődik, hűtsd le, de emellett sugározd felé, hogy tetszik. Nem lesz nehéz, ez a lelkiállapot tökéletes a megvalósításhoz! ;) 100, hogy kiderül, mit is érez :D (L)

2010. febr. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!