Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez gáz? /Csak lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez gáz? /Csak lányok véleménye érdekel! /

Figyelt kérdés
Egy 17/F vok.Elég hamar feloldódok a lányok társoságában,meg minden.Több barátnőm is volt már.Szal nincs ezzel problémám.De van a suliban 1 lány aki nagyon tetszik/sztem ez kölcsönös/,és ha szünetekbe össze futunk elégé feszült leszek,nem tehetek róla.A multkor egyik haveromal voltam aki ismeri,és oda jött hozzánk,és le is vágta h miatta lettem feszült.Szal csak azt akarom kérdezni h ezzel kiábrándulhat a lány a fiúból ha látja h feszült?Előre is köszi a válaszokat!
2010. febr. 15. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha normális a lány, nem fog kiábrándulni, sőt! :) Még aranyos is lehet egy fiú, amikor zavarban van. És legalább a lány tudja, hogy tetszik Neked. ;)
2010. febr. 15. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Fiú vagyok, szerintem kiábrándulhat, HA nem tudja, hogy tetszik neked.

Ha elmondanád neki nyíltan, és utána látná az idegességet, nem lenne probléma szerintem.

2010. febr. 15. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a csaj, és tetszenél, akkor nem ábrándulnék ki belőled. Sőt örülnék is neki, hogy valakit ennyire zavarba tudok hozni.:D
2010. febr. 15. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Én nem szoktam inkább oldom benne a feszültséget..
2010. febr. 15. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, viszont jobb ha laza vagy a társaságában (nem TÚL laza). A feszültségednek is a mértéke számít... Ha épp hogy az SEMMI! Deh ha naon, az kezd gáz lenni... Nem harap egy lány sem (mondjuk sajna egyre több az olyan csaj, aki lenéz mindenkit)

18/L

2010. febr. 15. 19:51
 6/8 Just Happy 94 ***** válasza:
100%

imádok olyan kérdésre válaszolni, ami hasonlít az én esetemhez, csak fordítva.

Vagyis: van egy srác, aki feszült szokott lenni, amikor néha találkozunk szünetekben. Alapból nem nagyon beszélünk, csak amikor a közös ismerősünk ottvan. Engem nem zavar, hogy feszült, sőt, tetszik, hiszen az olyan kis aranyosnak mutatja. Szóval ne parázz, de azért néha oldódj fel, mondj valamit, amitől nem tűnsz annyira feszültnek.

2010. febr. 15. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyan ez van,csak forditott helyzetben,mivel en lany vagyok..

Szerintem nem abrandul ki,lehet,hogy eszre sem veszi,mert jol leplezed a dolgot..

De az elkepzelheto,hogy elobb utobb rakerdez,hogy mi bajod van..

2010. febr. 15. 21:49
 8/8 anonim válasza:
leszbi vagy
2010. ápr. 5. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!