Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác, hogy mutassa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, hogy mutassam ki neki?

Figyelt kérdés
szóval, néha szemezünk,meg bulikba mindig odajön hozzám táncolni ( nemvelem,csak mindig oda mellém :) aztán bejelöltem közösségi oldalakon,de nemigazolt vissza :| nemtudom mitcsináljak,már ígyis ugyérzem mintha nagyon nyomultam volna, de ha akarna valamit,már lépett volna, nem?? vagy csak ennyire bizonytalan?? pedig én próbálom kimutatni neki hogy tetszik,de hát csak a szemezésig jutunk :/ mit tegyek? igazából ha nemjönne össze a dolog,csak barátként is szivesen megismerném :)
2010. febr. 15. 17:00
 1/9 Szupermókus ***** válasza:

Egyszerű: Tetszel nekem! :)

Ez a leghatásosabb ... de ne piásan!

26/f

2010. febr. 15. 17:04
 2/9 A kérdező kommentje:
húúú,ezt nemhiszem h megmerném tenni,ilyen konkrétan :|:(
2010. febr. 15. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
mosolyogj, esetleg menj oda hozzá, kérdezd meg hogy van, van e kedve beszélgetni...légy kedves:) hajrá!:)
2010. febr. 15. 17:35
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget :)

és tudnál vmit témát,ami tuti érdekli?mert most odamegyek,hogy ráérsz?dumálhatnánk..akkor aztmondja hogy igen,és itt kész,kínoscsend xD

2010. febr. 15. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:

,,aztán bejelöltem közösségi oldalakon,de nemigazolt vissza" Ez azért van, mert a férfiak szinte sosem mennek fel ilyen oldalakra hogy MyVip, Iwiw meg ilyesmi, egyszer regisztrálnak és kész. Szerintem élőbe próbálj meg ismerkedni vele, remélem sikerül! Üdv, Balázs

15/F

2010. febr. 16. 17:53
 6/9 A kérdező kommentje:
igyekszem :) kösziii
2010. febr. 16. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
kérdezz tőle először család haverok csajok aztán vlmi mélyröl jövő pl olyanokat h vannak titkaid? nézz a szemébe aztán mosolyogva fordulj el.. =) éreztesd vele. aztán kialakul.majdirdlemilett=)
2010. febr. 18. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Menj oda, nézz a szemébe, és légy őszinte. Ha nem reagál rá pozitívan, próbálkozz még egy ideig!
2010. febr. 18. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
msn
2010. febr. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!