Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok tu hogy vagytok vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok tu hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
hogy vagytok vele ? inakbb a mackos fiuk vagy a kigyurtak ? a mackosat nem ara ertem h 100kg korul ?
2010. febr. 15. 16:49
 1/8 anonim válasza:
mindkettő. :$ :D
2010. febr. 15. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem, egeszsgesen izmos, de nem kell mindenhol, nekem be jon a szep kar, kis pocival semmi gond (nem a sor hast ertem alatta, de nem is kell, hogy kockas legyen, hanem olyan kis aranyos:)
2010. febr. 15. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Mackós fiúk = kigyúrt fiúk.

Láttál már te vézna medvét?

Én személy szerint a mackós srácokat kedvelem, villanyoszlopot nem kellemes ölelgetni.

2010. febr. 15. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:

a normális testalkatúak. se nem mackós, se nem agyongyúrt.

ha jobban belemélyedünk, nekem fontos az h a pasi ne legyen párnás. de betonkemény sem. minimális hasizom viszont kell rá. az olyan férfias

2010. febr. 15. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:

agyongyúrt a barátom is.. és 100 kilós is megvan.. a kettő nem zárja ki egymást.. :D 100 kilósan nem feltétlen kövér az ember.. hanem izmos. mint az Én "picim" (L)

21/ L

tehát nekem a jóó izmos :)

2010. febr. 15. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Sportos alkatú, de ne egy kopasz kétajtós szekrény legyen. Szerintem nincs annál gázabb, ha egy férfi mellizma meg a karjai fel vannak fújva a sok szertől, a hasa is jó kerek, mert ugye legalább napi 3 grillcsirke kell a proteinhez, a lábai meg olyanok mint a cérnák, mert arra meg már se kedv, se idő nem marad az edzéstervből.

A sportolók közül szerintem a focistáknak, kéziseknek van a legjobb alakjuk.

20L

2010. febr. 15. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mindettő. :D
2010. febr. 15. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
hát ha 2 közl kell választani akk egyértelmüen a kigyurt :D
2010. febr. 18. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!