Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FONTOS. Nem tudom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS. Nem tudom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nekem nagyon bejön. Legjobb barátnőm mutatta be nekem. És én is bejövök a fiúnak.

Tegnap este kiderült, hogy a srác majdnem járt a legjobb barátnőmmel (aki által megismertem).

És nem tudom, most járhatok a sráccal? Barátnőm az mondta hogy ne foglalkozzak azzal, hogy ők majdnem jártak. Meg azt is mondta hogy az jobban fájna neki, hogy ha miatta nem járnék a fiúval. Szóval szerinte jöjjek össze vele. De az nem szemétség a barátnőmmel szemben? Jó.. mondjuk annál jobb, mintha az egyik ellensége járna a sráccal... Szerintetek?

Amúgy én 14/L, ő 15/F. Legjobb barátnőm 15/L.

2010. febr. 15. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd mondta, hogy nem zavarja akkor nyugodtan gyere vele össze. Sok boldogságot ;)

17/L

2010. febr. 15. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2010. febr. 15. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ígyvan..:D Ha, azt mondta nem zavarja, akkor miért ne?
2010. febr. 15. 16:14
 4/6 anonim válasza:

Bocsi, de nem értem ,hogy mi ez???

Majdnem jártak...

Ha majdnem,akkor mit érdekli az a fiú barátnődet???

űMellesleg neked kel leldönteni ,hogy mit teszel, de gondolkodj, hogy azért akarsz összejönni vele, mert "menő dolog", hogy jársz valakivel, vagy tényleg szereted, mert ahogy észrevettem a korosztályunk több, mint fele csak azárt jár egy lánnyal, vagyy lány eetében egy fiúval, mert "menő dolognak" érzi, és hogy van valakije, nem pedig szerelemből!

16/F

2010. febr. 15. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Jajj,a baratnod aldasat adta a dologra,akkor ?

Miert foglalkozol masok lelkivilagaval jobban ,mint a sajatodeval ?

Ha bejottok egymasnak,legyetek egyutt.

puszi L24

2010. febr. 15. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:

19:32-es: nem azért akarok járni vele mert menő dolog... El se mondtam senkinek, csak olyan embereknek, akikben megbízok hogy nem adják tovább...

Amúgy köszi a válaszokat.

2010. febr. 17. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!