Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám magamra felhívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám magamra felhívni a figyelmét?

Figyelt kérdés
Szóval a legjobb barátnőm egy egyesületben focizik a női csapatban és elhívott hogy nézzük meg a fiú meccset,ahol kiszúrtam egy fiút,és nagyon megtetszett.Gyakran gondolok rá,túl gyakran.De az a baj hogy nem is egy iskolába járunk és nem tudom vele hogy felvenni a kapcsolatot.Találkoznék én vele de,nem tudom hogyan mert folyamatosan focizik.Az egyetlen lehetőségem hogy megnézem a barátnőm edzését és akkor vele jövünk egy busszal.Ez egy reménytelen helyzet?

2015. márc. 8. 18:05
 1/2 anonim válasza:
Ha tudod a nevét írj rá facen, hogy mizujs, szoktalak látni focizni meg a buszon, vagy a buszon menj oda hozzá.
2015. márc. 8. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem.

Simán találkozhatsz és beszélgethetsz vele.

Ha ha jó valamilyen tantágyból a csávóka akkor kérd meg, hogy segítsen benne, azt addig is bszélgettek. :)

Aztán kitudja. ;

Vagy kérj tölle szívességet, hogy eljönne e veled valami filmre mert nincs kivel épp elmenned és rá gondoltál, mert ő még szimpatikus. :)

Mondjuk ez csajozos szövegek és abból sem a legjobb de hátha a pasiknál is bevállik. :)

Ha ötlet kell akk írj privibe

19/F

2015. márc. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!