Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Férfiak", ti ezt most komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Férfiak", ti ezt most komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés

Épp néztem tévében a Naplót, szó volt a randizásról és hogy a pasik mennyire passzívak a kezdeményezésben!

Tulajdonképpen ELVÁRJÁK, hogy a lány udvaroljon nekik, mivel szerintük változott a világ, és azok a lányok akik a "szőke herceget" várják, senkinek sem fognak kelleni...

Első reakcióként röhögtem rajtuk, másodikként fölfordult a gyomrom....:(

Most tényleg ez a divat?

Hogy nevezheti magát "férfinak" ezekután az a hímnemű egyed, akinek még annyi vér sincs a pucájában, hogy kezdeményezzen egy lánynál és udvaroljon neki?

Hogy nézzen rá fel valaki, amikor egy gyáva és önbizalomhiányos kisfiú(kislány?), aki elvárja, hogy hódítsák meg,stb...

Lassan nem egyenlő nemi szerepek vannak, hanem bizonyos téren felcserélődtek...oké,de akkor pasi szüljön és neveljen gyereket,asszony meg legyen a családfő és járjon el szórakozni barátnőivel...

Szóval hogy is képzelitek Ti ezt, kedves "férfiak", mi tesz titeket férfivá?

Sőt, milyen az az Y kromoszómát hordoró egyén akit FÉRFIKÉNT lehet deffiniálni?

24/L(nő)

2010. febr. 14. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
37%

Na mi az magadra vetted?

Jó, hát ha magadra vetted, hát magadra vetted. Szerintem meg inkább te vagy felületes és most, hogy el lehetne beszélgetni komolyabba

2010. febr. 18. 21:56
 72/88 anonim ***** válasza:
37%

(na, hülye enter...)

Szóval, most picit témába vágtam már búcsút is intesz?

A vallást meg azért írtam mert te jöttél azzal, hogy kit vernek és miért, de akkor ezek szerint a rálátásod erre a témára is kimerül abban, hogy megverték azt jónapot. Pont ez az a magas labda, amit nem akartam lecsapni, de látom itt marad ez a minimál színvonal, ha érvelni kell...

Na viszlát!

2010. febr. 18. 22:00
 73/88 anonim ***** válasza:

...pont a végére érnék ennek a velős kis eszmefuttatásnak a nemi szerepekről, kár hogy ilyen idétlenül ér véget!Uccsó hsz., minek ugrálsz annyit?A végén már tényleg lapos hülyeségeket írsz!

A kérdező csajnak sokmindenben igazat szavazok, mai férfiak nagyon el vannak cseszve! Kitartás nuku, felelősség zéró, becsület béka sejhaja alatt,stb!

A lúzer hímekért ne a csajok legyenek már oltva!

Én pölö büszke vagyok a barátnőmre, mert van agya, ha dönteni kell, ott van és segít,ha nagyon kell helyettem is dönt!

Nincs alá meg fölérendeltség, egyenlőek vagyunk és kész!

De a társam,nemsokára menyasszonyom és életem párja lesz, nem egy háztartási guminőt akarok az életembe!

Én férfinek vallom magam, nem hoz zavarba a kérdés, mert

úgy érzem, mindent megteszek ennek érdekében!

Egy férfi legyen ápolt(fürdés+borotva, nem kikozmetikázott metroszexuális lényekről beszélek...), udvarias, becsületes és felelősségteljes!

Ez nagyon alap kéne hogy legyen, hozzászólók közül kevesen kapcsoltak hogy férfinek lenni végülis mit jelent!

Ha te belül férfinek érzed magad, és nem csak a farkad miatt a lábaid közt, akkor okés!

Engem nem herél ki, ha néha én főzök, vagy kimosom a szennyest, leviszem a szemetet!

Párom is sokat dolgozik,osztozunk a melón, nem varrjuk a másik nyakába,nincs belőle vita!

Persze van munka, ami nehéz vagy én értek jobban hozzá(kocsit inkább én szerelem), de az más tészta!

Kezdeményező vagyok, ott van az is hogy bebukhatom,naésaztán!

29 éves férfi vagyok!Büszke férfi!

Kérdező hölgyike, jó gondolataid vannak, csak ne vidd túlzásba! :)

Keresgélj, és hátha találsz valami értelmes férfikezdeményt!Nem haltunk ki, csak a jelek suerint kevesen vagyunk!

2010. febr. 20. 01:38
 74/88 A kérdező kommentje:

"Pont ez az a magas labda, amit nem akartam lecsapni,"

Bocs, de labdázni azzal szoktam aki TUD is játszani! :)

Nincs mit magamra venni, lényegében nem mondtál semmi olyasmit, amit kellene! A lelkiismeretem tiszta!:P

De egyre lentebb viszed a beszélgetés színvonalát, oda már nem szivesen követnélek!Bocs!:)

2010. febr. 20. 03:28
 75/88 A kérdező kommentje:

" ...pont a végére érnék ennek a velős kis eszmefuttatásnak a nemi szerepekről, kár hogy ilyen idétlenül ér véget!Uccsó hsz., minek ugrálsz annyit?A végén már tényleg lapos hülyeségeket írsz!

A kérdező csajnak sokmindenben igazat szavazok, mai férfiak nagyon el vannak cseszve! Kitartás nuku, felelősség zéró, becsület béka sejhaja alatt,stb!

A lúzer hímekért ne a csajok legyenek már oltva!

Én pölö büszke vagyok a barátnőmre, mert van agya, ha dönteni kell, ott van és segít,ha nagyon kell helyettem is dönt!

Nincs alá meg fölérendeltség, egyenlőek vagyunk és kész!

De a társam,nemsokára menyasszonyom és életem párja lesz, nem egy háztartási guminőt akarok az életembe!

Én férfinek vallom magam, nem hoz zavarba a kérdés, mert

úgy érzem, mindent megteszek ennek érdekében!

Egy férfi legyen ápolt(fürdés+borotva, nem kikozmetikázott metroszexuális lényekről beszélek...), udvarias, becsületes és felelősségteljes!

Ez nagyon alap kéne hogy legyen, hozzászólók közül kevesen kapcsoltak hogy férfinek lenni végülis mit jelent!

Ha te belül férfinek érzed magad, és nem csak a farkad miatt a lábaid közt, akkor okés! "

Lehet hogy valaki kapisgálja a kérdés lényegét, és úgy is válaszolt ? :)

Kedves válaszadó, téged most így neveltek, vagy csak ilyen a természeted?

Kíváncsi vagyok, hogy ha már itt tartunk, mennyire befolyásol valakit a neveltetés vagy a saját akarata, talán a társadalmi nyomás...

Érdekelne, ha ezt még leírnád!

2010. febr. 20. 03:40
 76/88 anonim ***** válasza:
37%

"...mai férfiak nagyon el vannak cseszve"

Ember, én is ezt mondom, nézz már vissza! A szövegértelmezéssel hogy állsz? Én inkább ennek a miértjére és arra próbáltam rávilágítani, hogy amiben élünk az egy teljesen elferdült és a feje tetejére állított értékrendű világ, amiről viszont mind a két nem tehet, vagy ha úgy tetszik ez nemtől független probléma.

Látom 'megértették' itt sokan, hogy mit írtam! Szátokba azért nem rágom, mert azt hiszem fölösleges is.

"Kíváncsi vagyok, hogy ha már itt tartunk, mennyire befolyásol valakit a neveltetés..."

Bingó, hát nem erről szövegeltem eddig??!! Arról én nem tehetek, hogy te a Naplóból informálódsz a kérdésben - és ahogy látom sokan mások is - és az általam említett dolgoknak még csak utána sem nézel. A színvonalat is erre értettem: napló-fókusz-aktív-stb. színvonalon megy itt a vita, ami ugye véletlenül sem "lapos hülyeség", hogy az előző hozzászólót idézzem. Mélyebbre ne ássunk, mert a végén még kiderül, hogy a probléma sokkal szerteágazóbb és összetettebb annál, mint amit annyival el lehetne intézni, hogy "a férfiak hülyék". Azért pedig nehogy már elnézést kelljen kérjek és magyarázkodnom kelljen, mert nem csak felületes ismereteim vannak bizonyos témákról, legyen az akár a feminizmus.

Úgy veszem észre, hogy csak megerősítést vársz arra, hogy a férfiakkal problémák vannak (ami kétségtelen tény!), de ha valaki picit továbblép és az esetleges miérteket is megpendíti, már nem tetszik, mert így már sokkal inkább egy kollektívan elcseszett problémára derülne fény.

Amíg csak a siránkozás megy és becsukott szemmel beszopunk mindent amit elénk raknak, addig a gyerekből továbbra is egy felelősségtudat-mentes, gondolkodásra és tulajdonképpen az életre képtelen egyed lesz, és ezen tulajdonságok hiánya nyilvánvalóan a hímneműek esetében sokkal szembeötlőbb.

És itt akkor én már tényleg be is fejezem, mert innentől kezdve csak szájtépés az egész. Aki megérti, az megérti, aki nem, az nem, de amíg ez megy, a gyerekből férfi helyett továbbra is kisfiút fognak nevelni, a nők meg siránkozhatnak tovább önállóan, büszkén, emancipáltan.

A tények egyelőre engem igazolnak.

2010. febr. 20. 09:30
 77/88 anonim ***** válasza:
100%

66%

9:30

"Ha nem vigyázunk, eljöhet még az az idő is, mikor a nőknek kussolva a férjük mögött 3 méterrel lesz szabad csak közlekedni, lehajtott fejjel és tényleg örülhetnek majd ha csak verés fog járni egy idegen férfival való beszélgetésért; és ebben bőven benne lesz indirekt módon, az általad támogatott feminizmus "keze" is."

Mindig is ez az ocsmány állapot volt. Nem tudom, anők mivel érdemelték ki, hogy ennyire gyűlöljék őket, inkább a nőknek kellene így bánniuk egyes pasikkal.

Tudom, hogy sok faszi ezt szeretné, csak itt az a baj, hogy a nők nem fognak így élni, mert ebből neki semmi hasznuk nincs, senki sem szeret rabszolga lenni. Vagyis valószínű, ha ez akarna lenni újból, a nők külön bolygóra költöznének és itt hagynánk ezt a sok faszt egy helyen, hogy szopják és öljék meg egymást. Mert az ilyenek nem emberek, és a történelem során be is mutatták, hogy bizony Isten a nőket teremtette saját képére és a az ő viselkedésük az "istenihez hasonló", mégha nem is tökéletesek.

Női tulajdonság: kedvesség, kitartás, alázatosság, gondoskodás.

Pasi tulajdonság: erőszakosság, hatalomvágy, egoizmus, erkölcstelenség.

"Igazi férfi" tulajdonság: béke szeretet, szeretet, becsületesség, gondoskodás és alázat.(sajnos ebből még kevés van)

Aki ebben kételkedne, nézzen körül a világban.

2010. febr. 20. 14:09
 78/88 anonim ***** válasza:

"Nők", ti ezt most komolyan gondoljátok?

Épp néztem tévében a Naplót, szó volt a randizásról és hogy a nők mennyire nyomulósak!

Tulajdonképpen BE DOBNAK MINDENT, hogy a pasit megkapják, mivel szerintük változott a világ, és már nekik adatik meg hogy a pasik közt válogathassnak és nem fordítva.

azok a pasik akik eldöntik hogy kit akranak maguknak párul, azokat elküldik a piicsába h válassz mást nyomorék...

Első reakcióként röhögtem rajtuk, másodikként fölfordult a gyomrom....:(

Most tényleg ez a divat?

Hogy nevezheti magát "nőnek" ezekután az a nőnemű egyed, akinek annyit nem ad magára, hogy nem egy kvrvaként viselkedik?

Hogy nézzen rá fel valaki, amikor egy önelégült és agresszívan törekvő kislány(kisfiú?), aki rányomul egy pasira...

Lassan nem egyenlő nemi szerepek vannak, hanem bizonyos téren felcserélődtek...oké,de akkor pasi szüljön és neveljen gyereket,asszony meg legyen a családfő és járjon el dolgozni férje helyett...

Szóval hogy is képzelitek Ti ezt, kedves "nők", mi tesz titeket nővé?

Sőt, milyen az az X kromoszómát hordoró egyén akit NŐNEK lehet deffiniálni?

(Eme részt tükörtként szeretném felmutatni - nem a pontos véleményem tükrözi)

Lehet szidni a pasikat ha megbántanak téged vagy nem elégedettek veled - akár globálisan -de az érmének két oldala van. Úgy néz ki elkerülte a (egoista ?= férfias) figyelmed:D

Elhiszzük hogy sok düh halmozódott fel benned a másik nem iránt de ez igen primitív "megoldás".

(Ezt megjegyzésként írom:

"Ismétlem, pártolom a feminizmust, de nem vagyok férfigyűlölő!(...hogy is gyűlölhetnék olyat, ami nincs XD..jó, csak vicccelek)!"

eme cinikus megjegyzés fedi le rólad a leplet:P

hogy lehet hogy "véletlenül" nem bírod megállni hogy be ne oltsd a másik nemet?)

Nem mondták még neked hogy néha nézz magadba? Nem gondolkodtál véletlenül azon hogy azokban az incidensekben - melynek eredményeképp a férfiakat "férfiaknak" tartod - te is ludas voltál (esetleg mindent a másiktól vártál el)?

Könnyű átruházni másokra a gondok eredetét.

kettő kérdést tettem fel. megtennéd hogy ahelyett hogy visszaoltassz erre válaszolsz (elsőként)? :Đ

Üdv: egy "férfi"

2010. febr. 20. 17:54
 79/88 anonim válasza:

(egy kis egészséges szenvedés kell)

olyan mintha nem írnád meg a dolgozatot mert félsz h 1-es lesz!!!következmény: ha nem írod meg akkor is egyes, mert meg sem próbáltad...akkor szarabbul érzed magad,ha meg sem próbálod és aztán már bánhatod...bízzanak bennem

ENNEK SEMMI KÖZE AZ EGYENJOGÚSÁGHOZ!!!!!

EBBEN AZ ESETBEN NEM LEHET FELCSERÉLNI A TAGOKAT

mit a kivonásban vagy az osztásban!!mert akkor MÁS lesz az eredmény

2010. febr. 22. 02:37
 80/88 anonim ***** válasza:

egy kis egészséges szenvedés kell - VALÓBAN, csak az a baj h az állapot kezd nem egésségessé válni - épp emiatt indult eme topic :P

ez nem felcserélés hanem másik megközelítés.

2010. febr. 23. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!