Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Férfiak", ti ezt most komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Férfiak", ti ezt most komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés

Épp néztem tévében a Naplót, szó volt a randizásról és hogy a pasik mennyire passzívak a kezdeményezésben!

Tulajdonképpen ELVÁRJÁK, hogy a lány udvaroljon nekik, mivel szerintük változott a világ, és azok a lányok akik a "szőke herceget" várják, senkinek sem fognak kelleni...

Első reakcióként röhögtem rajtuk, másodikként fölfordult a gyomrom....:(

Most tényleg ez a divat?

Hogy nevezheti magát "férfinak" ezekután az a hímnemű egyed, akinek még annyi vér sincs a pucájában, hogy kezdeményezzen egy lánynál és udvaroljon neki?

Hogy nézzen rá fel valaki, amikor egy gyáva és önbizalomhiányos kisfiú(kislány?), aki elvárja, hogy hódítsák meg,stb...

Lassan nem egyenlő nemi szerepek vannak, hanem bizonyos téren felcserélődtek...oké,de akkor pasi szüljön és neveljen gyereket,asszony meg legyen a családfő és járjon el szórakozni barátnőivel...

Szóval hogy is képzelitek Ti ezt, kedves "férfiak", mi tesz titeket férfivá?

Sőt, milyen az az Y kromoszómát hordoró egyén akit FÉRFIKÉNT lehet deffiniálni?

24/L(nő)

2010. febr. 14. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
67%
Ez van. Férfiak helyett kisfiúk vannak, nők helyett qrvák.
2010. febr. 15. 07:59
 42/88 anonim válasza:
52%

Kár, hogy én kerülök a legvégére..

A legtöbb férfi azért fél odamenni egy nőhöz mert nem tartja saját magát annyira, hogy leszólítsa a suli legszebb nőjét. És mert a lehtöbb kis kurv* szóba sem áll olyannak aki nem divatos, menő stb. Senki nem várja el, hogy fordítva legyen a nyomulás dolog de senkinek nincs akkora bátorsága...

2010. febr. 15. 08:48
 43/88 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Soha nem a diszkóba keresem a kapcsolatokat, mert pontosan tisztában vagyok vele, hogy ott nagy többség milyen típusú.

Persze, hogy először a külső fog meg valakiben, de ha nem beszéltem vele soha előtte, akkor aligha lehet más támpontom, mint az, hogy valami miatt szimpatikus. Ha te ezt másképpen tudod csinálni, akkor menj el gondolatolvasónak....

Ha csak "arra" hajtanék, sokkal egyszerűbb dolgom lenne. Őszintén, ha azt veszem figyelembe, mennyibe kerül a semmiről eljutni odáig egy lánnyal, akkor annyiból nemegyszer hivatásos is kijönne. Mozi, vidámpark, egyéb dolgok....

Ha nálam a pénztárca lenne a döntő szempont, akkor nem lennének túl jó helyzetben a jelentkezők. Csak azt tudom adni, ami vagyok, ha kell, kell, ha nem, akkor meg nem. Ennyire egyszerű a tézis.

02:43 voltam....

2010. febr. 15. 12:55
 44/88 anonim válasza:

Szisztok eloszor is.

az irasodnak az a resze igaz,hogy azok a lanyok akik a sajat *edward* ukat varjak azoknak senki mas nem fog kelleni...szerintem ez nagyon gaz

amiota kijott ez a vampiros cucc azota ezek a csajok vannak a tobbsegben(szoljatok ha nem igy van)...azmi viszont szerintem sem helyenvalo h a pasid varjak el h udvaroljanak nekik.A minap 3 csaj is felvett msn re haverkodni...es ebbol sok ember biztos arra kovetkeztetne hogy azt varom h nekem udvaroljanak,holott ez nincs igy.

15/F

2010. febr. 15. 15:25
 45/88 anonim ***** válasza:
“És ilyenkor Te, kedves válaszoló, mit teszel? Hagyod magad, mert hamarabb szabadulsz? :)”- Egyáltalán nem értem, miből következtettél erre. Persze, hogy a zaklatót én is elküldöm melegebb éghajlatra – eleve szomorú az, hogy még ott tart a a társadalom, hogy egy nő alapvető emberi jogai sérülnek (zavartalanul közlekedni az utcán, zavartalanul dolgozni a munkahelyén, zavartalanul szórakozni, zavartalanul lezárni egy kapcsolatot, csak példának okáért), mert egyes férfiak azt hiszik, hoyg férfi mivoltukból adódóan nekik mindent szabad. Lehet, hogy vannak olyan férfiak, akikről Te írsz, akik nem akarnak/nem mernek kezdeményezni – de másrészről meg azok is ott vannak, akik nem értik, hogy a “nem” az “nem”. És utóbbi nagyobb probléma, mert egy mafla srácot még mindig könnyebb biztatni, mint egy agreszív bunkót levakarni.
2010. febr. 15. 16:22
 46/88 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

26 éves lány vagyok és nekem is ez a problémám!!!!!!

az udvarlásnak nincs köze az emancipációhoz(rabszolgafelszabadítás)

A köcsög fasziknak ajánlanám, hogy a nő is ember, és SENKINEK NINCS JOGA és soha sem lett volna joga őket úgy kezelni, mint a patkányt vagy holmi rongyot!

Én úgy veszem észre hogy egyes faszik BOSSZÚÁLLÁSBÓL csinálják ezt, mert amióta van világ a faszik selejtes génjeiknek köszönhetően mindig kerestek egy célalanyt (nőt, feketéket, állatokat), akiken uralkodtak és kihasználtak INDOKOLATLANUL!

Ez az igazság! Ez valami nagyon emberhez nem méltó cselekedet.

Azért vannak rendes férfiak, akinek nem inge, ne vegye magára!

A nők is élhetnének olyan életet, amilyet akarnának, nincs egy hímnemű egyednek SEMMI KÖZE HOZZÁ!

Azért mert a faszik erősebbek, attól még nem kell primitívnek lenniük!

Ha a kutyád (gyengébb nálad) és megeszi a szalámidat, agyoncsapod, mert te vagy az erősebb?!

A gyerekedet bármikor szétverheted, mert te vagy az erősebb?

Férfi férfin uralkodjon, és a nőket tisztelje! Mert nő nélkül nincs semmi. Vegyétek már észre, hogy ha nők nem lennének, milyen szemét világ lenne, így is, mert faszuralom van, sajnos.

A nők a kutyának sem ártanak, minek kell ezt az emancipációt ennyire felemlegetni?!

Megjárt nem? Érezzük magunkat jól, mert nem vagyunk állatsorban, mert különben azt érdemelnénk, mi?

Udvarlás az biológia...egyelőre még nem én ba*szom a pasit, hanem ő engem.

Jobb lenne, ha a pasik sem állnának bosszút azért, mert mi úgy élhetünk, ahogy egy emberhez méltó!

Legyünk már emberek. A nők mindig is azok voltak, csak a hapsik nem hagyták.

2010. febr. 15. 20:34
 47/88 anonim ***** válasza:
24%
Na most má' elég legyen! Sok a szöveg! Nyomás vissza a konyhába mosogatni!
2010. febr. 15. 21:57
 48/88 anonim ***** válasza:
20.34, igazad van!
2010. febr. 15. 22:30
 49/88 A kérdező kommentje:

"Ez van. Férfiak helyett kisfiúk vannak, nők helyett qrvák."

Igazad van...ahogy édesanyád is az, meg a meglévő/születendő lányod is.... te szerencsétlen nyomorék!:/

2010. febr. 15. 23:27
 50/88 A kérdező kommentje:

"A legtöbb férfi azért fél odamenni egy nőhöz mert nem tartja saját magát annyira, hogy leszólítsa a suli legszebb nőjét. És mert a lehtöbb kis kurv* szóba sem áll olyannak aki nem divatos, menő stb. Senki nem várja el, hogy fordítva legyen a nyomulás dolog de senkinek nincs akkora bátorsága..."

De amíg a suli kis qurváira buksz, ne legyél fölháborodva, hogy a normális csajoknak is vannak elvárásaik és jó pasit akarnak!

Ha nem vagy jó pasi, te is vidd szépen lentebb az igényeidet, vagy ha képes vagy rá, kupálódj ki egy kicsit!

Persze hogy mindenki azt szeretné, hogy olyannak szeressék, amilyen! De akkor ne várja el a másiktól, hogy pontról pontra megfeleljen az ideáljának!

2010. febr. 15. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!