Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Férfiak", ti ezt most komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Férfiak", ti ezt most komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés

Épp néztem tévében a Naplót, szó volt a randizásról és hogy a pasik mennyire passzívak a kezdeményezésben!

Tulajdonképpen ELVÁRJÁK, hogy a lány udvaroljon nekik, mivel szerintük változott a világ, és azok a lányok akik a "szőke herceget" várják, senkinek sem fognak kelleni...

Első reakcióként röhögtem rajtuk, másodikként fölfordult a gyomrom....:(

Most tényleg ez a divat?

Hogy nevezheti magát "férfinak" ezekután az a hímnemű egyed, akinek még annyi vér sincs a pucájában, hogy kezdeményezzen egy lánynál és udvaroljon neki?

Hogy nézzen rá fel valaki, amikor egy gyáva és önbizalomhiányos kisfiú(kislány?), aki elvárja, hogy hódítsák meg,stb...

Lassan nem egyenlő nemi szerepek vannak, hanem bizonyos téren felcserélődtek...oké,de akkor pasi szüljön és neveljen gyereket,asszony meg legyen a családfő és járjon el szórakozni barátnőivel...

Szóval hogy is képzelitek Ti ezt, kedves "férfiak", mi tesz titeket férfivá?

Sőt, milyen az az Y kromoszómát hordoró egyén akit FÉRFIKÉNT lehet deffiniálni?

24/L(nő)

2010. febr. 14. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
53%
22:41 ott a pont!!!
2010. febr. 14. 22:43
 22/88 A kérdező kommentje:

Önbizalomhiányos pasik, a kedvesebb, de félénk fajta:

Veletek csak az a gond, hogy tényleg féltek a kudarctól, de abba még bele sem gondoltatok, hogy egy határozottnak kinéző lány is félhet a visszautasítástól ?

Álljatok a sarkatokra, csak azután lesztek férfiak, ha tesztek is a nőért, aki kell!!

A többi hapsi sajna kényelmesen hátradől, és várja amíg valaki bekapja...a horgot! De a kisujját sem mozdítja, hogy bármit is tegyen érte!Mégis minden nő qrva, ha nem őt akarja....>:O (kérdem én, mire fel kezdeményezzek, ha nem ő a szőke herceg???)

Mégegyszer ísmétlem, nem általánosítás a kérdés, de kinek nem inge, ne vegye magára, és legyen büszke, hogy ő FÉRFI!!

2010. febr. 14. 22:44
 23/88 anonim ***** válasza:

A 22.17-es vagyok :) Jó, hogy vannak olyanok akik egyetértenek velem. Vagyis nem annyira jó, mert ezek szerint csak van vmi igazság benne...

És valóban ez az egész egy ördögi kör, nem tudom, merre megy a világ.

De próbáljunk meg ehhez alkalmazkodni valahogy. És kicsit régimódinak maradni, de azért vegyítve a mai modernséggel. Vagy nem tudom. Csak lesz valahogy ez a nagy "párharc".

2010. febr. 14. 22:49
 24/88 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, egyetértek az álláspontoddal, amit utóljára írtál. Ha csak várnak a lányokra a pasik,akkor mire fel kezdeményezzünk? Az nekem nem férfiideál,aki csak ül ölbetett kézzel.

22:17-esnek is igaza van, de van vmi a 22:41-es válaszában is!

2010. febr. 14. 22:56
 25/88 anonim ***** válasza:

Szó sincs arról, hogy basszuk a rezet mi férfiak.

22:17 és 22:41 !!

2010. febr. 14. 23:02
 26/88 anonim ***** válasza:
72%

Én is rendszeresen tapasztalom, hogy a kapcsolataimban inkább én vagyok a férfi:

De gondolj bele, van jó oldala is, hogy mi férfiasodunk, a férfiak pedig nőiesednek. Én élvezem, hogy mosnak, főznek, takarítanak rám, kelletik magukat(én inkább pasisabb, vadászgatós típusú nő vagyok), ápolják a lelkem(a mai pasik érzékenyebbek, ők ma már jobban értenek az érzelmi dolgokhoz), szeretem, ha dicsérik a logikámat(mivel eddigi tapasztalataim szerint ők inkább érzelmi oldalról közelítenek meg dolgokat), én vagyok az "úr a háznál" stb.

Úgy vagyok vele, hogy rendben, meghódítom én a pasit, bókolok neki rendszeresen, meglepem egy-egy apró ajándékkal, én hívom randira, kitalálok programokat, keresem, felhívom őt, viszont akkor bizonyos dolgokat végezzen el a pasi: házi munka, egy-két dögös cuccal lepjen meg az ágyban, mire átmegyek hozzá, várjon valami fincsi kajával, ne szóljon azért, ha csajokkal beülök este valami sörözőbe.

Bár lehetséges, hogy én a másik véglet vagyok...

20/L

2010. febr. 14. 23:03
 27/88 anonim ***** válasza:
23:03. Hú, nem tudnék ilyen lenni. De azt veszem észre, hogy egyre több ilyen lány van. Nem azért mondom, mert bajom van vele. Csak én nem vagyok ilyen.
2010. febr. 14. 23:06
 28/88 A kérdező kommentje:

"Hát pedig ez mostanában így áll. A nők egyre inkább felveszik a férfiasabb tulajdonságokat is, a férfiak pedig a női tulajdonságokat. Kellett nekünk az emancipáció... Itt az eredménye. :S :)

A férfiak is félénkebbek, mivel mi nők néha olyan "lélkükbe tipróan" tudjuk elküldeni őket, ha nem tetszenek, hogy ihaj. És olyan fenemód magabiztosak, megközelíthetetlenek is vagyunk. Így nem csoda, hogy aztán inkább nem megy oda más nőkhöz az ember fia.

Nem jó ez így. Manapság nehéz a kapcsolatteremtés azok számára, akik normális párkapcsolatot szeretnének... Sajnos.

Viszont abban nincs semmi, ha szemezés, mosolyok után a lány megy oda a fiúhoz, szerintem. Bár nem ennek kéne az általánosnak lenni. És ez az egész helyzetfüggő.

De mindenestre az igaz, ha már így kiharcoltuk az egyenjogúságot, akkor ne várjuk a herceget fehér lovon... Az a régi idők öröme volt, manapság se ló, se herceg. Ehhez kell alkalmazkodnunk.

De azért nekem a régi idők lehet jobban tetszenének, nagyanyáink idejében a bálok anyák(nagynénik stb.) kíséretével, és szurkolni, hogy nem áruljunk petrezselymet az este."

A női egyenjogúság nem azt jelenti, amit most rá akarnak eröltetni vagy belemagyarázni!

Mert nincs egyenjogúság, akárhogy is nézzük!

Igaz hogy a nő is szavazhat,dolgozhat,stb, de ezzel együtt több terhet is zúdítanak ránk, beleértve most már a kapcsolatokban a kezdeményezést is...!

Szemét dolog azért bunkózni egy nővel, mert ő akarta az emancipációt, és még szemetebb egy pasitól,ha erre hivatkozik és még férfiatlanul is viselkedik!

A kettő együtt nem fair!

Mert ha tényleg van emancipáció, akkor a pasik is álljanak sorba sűrűn pillogva, míg választok közülük, és aztán egy mukkot se, én mondom meg hogy mi lesz!! >:D

Én is küldtem már "gonoszul" el pár srácot, de erre csak akkor került sor, amikor sokadszori világos tiltakozásomra sem akarta megérteni, hogy nekem nem az esetem...

A pasik azt hiszik, egy lánynak ez passzió, pedig nem az, nagyon rosszul tud esni hogy bántok valakit, aki szeretni akar...:(

Pasiknak tessék felmérni az esélyeiket, mielőtt próbálkoznak, és máris kisebb a kudarc esélye!

A rendes pasikat, férfiakat sem kéne beskatulyázni a "szőke herceg fehér lovon" szerepkörbe, ez olyan, mint valami ciki kökori szerep, és jaj nehogy olyan legyen valaki, mert az nem menő...

2010. febr. 14. 23:09
 29/88 anonim ***** válasza:
68%

Na akkor tisztázzunk pár dolgot..

Nézzétek meg minden jó csajnak van csávója..

Ez a duma, hogy "elvárjuk hogy a lány udvaroljon". Nem akarok senkit megbántani de szerintem ezt a kevésbé szép lányok terjesztik, akik azt hiszik, azért nem próbálkozik be náluk senki mert beszariak vagyunk..

Vagy rossz helyre jártok..

2010. febr. 14. 23:09
 30/88 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de a szép lányokhoz mert éppen azért nem mennek oda általában a félénkebbek, mert nem bíznak abban, hogy bejöhetnek egy ilyen szép lánynak.

Szerintem csajok és pasik is tegyenek az ügy érdekében, és akkor csak sikerül párt találni. Valahogy...

2010. febr. 14. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!