Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Férfiak", ti ezt most komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Férfiak", ti ezt most komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés

Épp néztem tévében a Naplót, szó volt a randizásról és hogy a pasik mennyire passzívak a kezdeményezésben!

Tulajdonképpen ELVÁRJÁK, hogy a lány udvaroljon nekik, mivel szerintük változott a világ, és azok a lányok akik a "szőke herceget" várják, senkinek sem fognak kelleni...

Első reakcióként röhögtem rajtuk, másodikként fölfordult a gyomrom....:(

Most tényleg ez a divat?

Hogy nevezheti magát "férfinak" ezekután az a hímnemű egyed, akinek még annyi vér sincs a pucájában, hogy kezdeményezzen egy lánynál és udvaroljon neki?

Hogy nézzen rá fel valaki, amikor egy gyáva és önbizalomhiányos kisfiú(kislány?), aki elvárja, hogy hódítsák meg,stb...

Lassan nem egyenlő nemi szerepek vannak, hanem bizonyos téren felcserélődtek...oké,de akkor pasi szüljön és neveljen gyereket,asszony meg legyen a családfő és járjon el szórakozni barátnőivel...

Szóval hogy is képzelitek Ti ezt, kedves "férfiak", mi tesz titeket férfivá?

Sőt, milyen az az Y kromoszómát hordoró egyén akit FÉRFIKÉNT lehet deffiniálni?

24/L(nő)

2010. febr. 14. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
61%

Hát pedig ez mostanában így áll. A nők egyre inkább felveszik a férfiasabb tulajdonságokat is, a férfiak pedig a női tulajdonságokat. Kellett nekünk az emancipáció... Itt az eredménye. :S :)

A férfiak is félénkebbek, mivel mi nők néha olyan "lélkükbe tipróan" tudjuk elküldeni őket, ha nem tetszenek, hogy ihaj. És olyan fenemód magabiztosak, megközelíthetetlenek is vagyunk. Így nem csoda, hogy aztán inkább nem megy oda más nőkhöz az ember fia.

Nem jó ez így. Manapság nehéz a kapcsolatteremtés azok számára, akik normális párkapcsolatot szeretnének... Sajnos.

Viszont abban nincs semmi, ha szemezés, mosolyok után a lány megy oda a fiúhoz, szerintem. Bár nem ennek kéne az általánosnak lenni. És ez az egész helyzetfüggő.

De mindenestre az igaz, ha már így kiharcoltuk az egyenjogúságot, akkor ne várjuk a herceget fehér lovon... Az a régi idők öröme volt, manapság se ló, se herceg. Ehhez kell alkalmazkodnunk.

De azért nekem a régi idők lehet jobban tetszenének, nagyanyáink idejében a bálok anyák(nagynénik stb.) kíséretével, és szurkolni, hogy nem áruljunk petrezselymet az este.

2010. febr. 14. 22:17
 12/88 anonim ***** válasza:
100%

Azt akartam írni, hogy túl sokat nézel TV-t, de aztán egy-két kommentbe belepillantva rá kellett jönnöm, hogy van benne valami, legalábbis nagyon bizonygatják itt páran.

Beszari vagyok, nehezen szánom rá magam arra, hogy leszólítsak valakit, de azért nem várnám el, hogy nálam próbálkozzanak a lányok. Várhatnám is... :D

Inkább keresek egy szimpatikus hölgyet (nőt), és gyűjtöm a bátorságom :)

Szóval a lényeg, hogy annyira nem szörnyű a helyzet, csak bizonyos körökben terjed a TV-ben emlegetett sztori, sokan vannak, akik még tudnak udvarolni.

2010. febr. 14. 22:19
 13/88 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látom ilyen sarkosan a dolgokat, a mi kapcsolatunkban nem volt ilyen, h. egyik meghódítja a másikat, bejöttünk egy ideje egymásnak és kb. mindketten kezdeményeztünk. A mai napig nem egyeztünk meg abban, h ki kezdeményezte az első csókot, mindketten próbáljuk a másikra kenni :D

Néha meg szokott hívni egy italra, de nincs az, hogy természetes lenne, hogy mindig mindent ő fizet, én nem érzem degradálónak a sajátomat fizetni, főleg, h. kb. azonos az anyagi helyzetünk (2 csóró).

Számomra az egyenrangú kapcsolat sokkal vonzóbb, mint a mellet verő, birtokló, hagyományos "férfiasság", aminek van ám sok hátulütője is! Sose felejtem el pl. ahogy mindent fizető lovag exem az első veszekedésnél mindent felhánytorgatott!

2010. febr. 14. 22:25
 14/88 A kérdező kommentje:

Második kommentelő, ne iedj meg, nem akarok általánosítani!

Tudom hogy vannak kedves,rendes srácok,férfiak(te is, ha tényleg az udvarlós típus vagy, helyes!!! ;D), de egyre kevesebben, szinte veszélyeztetett faj...:(

A kérdést úgyis csak az fogja magára venni, akit negatívan érint a téma! >:)

" Jaj minek kell túlreagálni... Én is néztem ma este, és annak a fäszkalapnak igaza volt abban, hogy ha valaki 40 évesen férj, gyerek nélkül áll, az vegye észre magát és adjon lejjebb az elvárásaiból.

Válasz a reális példádra:

Majd én szülök neked gyereket, ha neked lesz färkad...

... Egyébként sosem értettem miért baj az, ha néha a lány megy oda a fiúhoz. Ez a fene nagy önbecsülés."

Pont az ilyenekről beszélek, mint te: annyira nyuszi, hogy előregyártja a kudarcélményeit, és nincs annyi ereje hogy fel tudja dolgozni ha visszautasítják!...Hát bocs, de a gyáva aglegényekkel is tele van ám a társadalom, mert az ők igényei is a plafont verik(bomba nő,szülön gyereket, utána is bomba nő legyen, szuperül vezessen háztartást, csak a férjét imádja gyerekein túl is, dolgozzon, és persze nézze el a párja nőügyeit,az anyósát, bölcsen hallgasson,stb....)!

A pasiknak nem kell a saját önbecsülés?? Hát ez új! :)

2010. febr. 14. 22:27
 15/88 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező neked van párod?
2010. febr. 14. 22:31
 16/88 anonim ***** válasza:
25%

ti akartatok ilyen fene nagy egyenlőséget. a hátrányokat elntüntetnétek, de az előnyöket még élveznétek, mi?

egyébként nem sértettség mondatja ezt velem, köszönöm jól megvagyok a lányokkal és valahol már az szánalmas, ha valaki a naplót nézve tájékozódik a férfiakról

2010. febr. 14. 22:33
 17/88 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész önbizalomhiányos nemi felcserélődés gyakorlatilag a férfi büszkeség túlzásba vitele miatt alakult ki. Nekünk a fejünkbe verték a tévedhetetlenséget, a felelősségtudatot, a biztonságnyújtást, ezért vesszük nagyon komolyan a hibák elkerülését. Tehát egyre kevesebbet próbálkozunk kezdeményezni, mert manapság sokkal több a csalódás és a visszautasítás e téren. A lányok meg felzárkóztak hozzánk, és így kompenzállják a mi hiányainkat. Ez egy ördögi kör, nem tudom mi lesz a vége.
2010. febr. 14. 22:34
 18/88 anonim ***** válasza:

ma22:17-nek adom a pontot. Ugyanezt akartam leírni, mint ő.

"A férfiak is félénkebbek, mivel mi nők néha olyan "lélkükbe tipróan" tudjuk elküldeni őket, ha nem tetszenek, hogy ihaj. És olyan fenemód magabiztosak, megközelíthetetlenek is vagyunk. Így nem csoda, hogy aztán inkább nem megy oda más nőkhöz az ember fia."

2010. febr. 14. 22:37
 19/88 anonim ***** válasza:
100%
Ja sajnos ez van, én is próbálkoztam csajoknál és nem egyszer utasítottak vissza azér mer nem vok vmi magas termet, pedig azt mondják h tök jól nézek ki... és IGEN SZARÚL esik h jól nézel ki és visszautasítanak, ami ráadásúl az önbizalmadból elég sokat vissza vesz
2010. febr. 14. 22:39
 20/88 anonim ***** válasza:
64%
Hát ezek az utolsó dolgok elég közhelyes hülyeségek voltak. Csak egy idióta várja el hogy egy nő szülés után is olyan legyen mint előtte... de azért nem kell minden férfit ilyen idiótának nézni gondolom veled nemrég szúrhatott ki egy férfi nagyon hogy ennyire nagy erőbedobással nyomod ezeket. Egyébként én (18/F) nem bánom ha egy csaj kezdeményez ne udvaroljon de ha tetszem neki oda jöhet ettől függetlenül persze én a hagyományos módszer hive vagyok és én szeretek kezdeményezni akkor ott az érzés hogy te irányitasz. De ha egy fiú félénk azzal nincs semmi baj most akkor szerinted ő pusztuljon el egyedül magányosan? Itt erről van szó és nem arról hogy megváltozott a világ. Aki meg a nagyanyja beli korszakot meg "férfi" öntudatot sirja vissza az tudja hogy az akkoriban azért működhetett úgy ahogy mert a nők alsóbb rendűek voltak meg verték őket. Hát szerintem ez nem lenne túl király.
2010. febr. 14. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!