Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt nem fért el, a kiegészítés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt nem fért el, a kiegészítésbe írtam a kérdést. (? )

Figyelt kérdés
2 hete megismertem egy lányt, nagyon jól elvoltunk meg minden, gondoltam elkérem a telefonszámát, meg is adta, azóta csomószor hív és ír msn-en sokat dumálunk a suliban is. Múltkor elhívtam Pestre mozizni, Ő egyből igent mondott. Tetszik nekem, nem tudom hogy vajon Ő csak egy barátnak tekint engem vagy többnek. Megint elhívtam hétvégén, és megint igent mondott. Ő hogy viszonyulhat hozzám? Mint egy barát, vagy annál több?
2010. febr. 14. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
annál több szerintem, főleg,hogy ő hívott fel..én sose hívnék fel pasit 2 hét után..várnám,hogy ő hívjon:D
2010. febr. 14. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen lelkes mindig minden ajánlatodra akkor biztos tobbet jelentesz neki szimpla barátnál
2010. febr. 14. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy szimpatikus vagy neki és jobban meg is akar ismerni. Ezrét megy el veled.
2010. febr. 14. 21:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.AKkor szerintetek bepróbálkozzak nála?És hova vigyem el randira?Én egy sétára gondoltam.Lehet hülyeség ,de szerintem a budai várban sétálgatni este nagyon hangulatos lenne...Vagy tévedek?
2010. febr. 14. 21:53
 5/12 A kérdező kommentje:

1. kommentelőnek válasz:

Egy hétvégi 3 napos táborban ismerkedtünk meg,ő pedig már hétfőn felvette velem a kapcsolatot.:)

2010. febr. 14. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Velem is volt egy fullra hasonló eset ugyanigy 3 napos hétvége és ugyanigy ő hivott először habár én akartam :P de gyorsabb volt. Tutira ő is többet szeretne

18/F

2010. febr. 14. 22:23
 7/12 A kérdező kommentje:
22:23 és neked összejött a csajjal a dolog?
2010. febr. 14. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti, hogy több, mint barát! :)
2010. febr. 14. 22:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát őő őszinte leszek nem, de nem itt volt a gond csak a volt barátja részegen letámadott és én meg nem akartam vállani ezt a rizikót mert az egy állat volt és a csajnak pedig ez tökre bejött. Most ismét járnak én meg csak a fejem fogom.
2010. febr. 15. 07:26
 10/12 anonim ***** válasza:

A séta jó ötlet bár nem fogtok izzadni:D

Jó vagy a csajnál és többet akar! Ha nem jön össze, az nem miatta lesz. De ha összejön, az miatta lesz:D Szedd össze a bátorságod, beszélgess, érdeklődj utána! A lány már a tiéd csak te nem tudod még, hajrá! ÉS ha megpróbálod megcsókolni, egyből kiderül, mit akar. Bár, mint mondtam, elég egyértelmű.

2010. febr. 15. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!