Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez rossz ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez rossz ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nagyon aranyos lány akivel eddig csak skyon beszéltünk. Ma találkoztunk volna de tegnap összevesztünk egy kis dolog miatt és olyat írtam neki amit nem szabadott volna és megharagudott. Facebookról tegnap mérgembe töröltem és ma vissza akartam jelölni hogy bocsánatot kérjek de nem jelölt vissza. Skypeon meg hiába hívom nem veszi fel.

Olyan lelkiismeret furdolásom van az egész miatt hogy egész éjjel nem aludtam.

És így hogy nem jelöl vissza szerintetek az anyukáját jelöljem be és beszéljek vele a dologról vagy ez rossz ötlet.

Utána békén hagynám csak bocsánatot akarok tőle kérni mert addig nem nyugszik meg a lelkiismeretem.

Kérlek titeket normális válaszokat írjatok! Köszönöm

2015. márc. 7. 19:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És, ha postán írsz neki levelet? Vagy, nem válaszol a Skyp üzenetedire, ahogy mondtad akkor, írj oda neki szépet, de nagyon és akkor hátha meggondolja magát.
2015. márc. 7. 19:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Írtam neki egy szép megfogalmazott bocsánat kérést, de semmi
2015. márc. 7. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Próbld mégegyszer. Mikor írtad neki lehet nem látta.
2015. márc. 7. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:
*Próbáld
2015. márc. 7. 20:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha összevesznék egy fiúval, akkor azzal végképp elcseszné a dolgot hogy az anyámnak meg tesóimnak írogat...az se biztos hogy anyukája tud rólad, szóval elég kínos lenne neki....
2015. márc. 7. 20:09
 16/20 A kérdező kommentje:
Írtam neki megint, most már csak vároj a csodára
2015. márc. 7. 20:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja így belegondolva elég rossz ötletnek tűnik, ezért is hagyom ezt a dolgot
2015. márc. 7. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Azért majd elmondod mi volt?

(3, 4, 6, 8, 9, 11, 13, 14-es válaszoló)

2015. márc. 7. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért rossz ötlet?
2015. márc. 7. 20:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Visszaírt de nem nagyon akar hinni nekem
2015. márc. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!