Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most én hülye voltam mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én hülye voltam mert megmondtam neki vagy nem?

Figyelt kérdés
én amúgy 13 éves vagyok,Szerelmes vagyok egy 15-éves fiúba, ugyanabban a faluban lakunk, és én már megmondtam neki, hogy szeretem, de ő még nem reagált semmit. Mit tegyek, hogy észrevegyen, pedig szoktunk többször is ugyanazokra a helyekre járni és olyan cukin néz rám, hogy azt hiszem, hogy megőrülök, szoktunk sms-ezgetni is.
2010. febr. 14. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem fanni a neved?

Amugy jól tetted...Nemtudom miért szapulnak...

Megmondtad neki és kész. Ilyen korban egyáltalán nem nagy dolog 2 év. Egyik 13-4 éves barátnőmmel egy 17 éves srác akar járni...És a srác tényleg szereti, csak a barátnőm bizalmatlan, hogy csak meg akarja baszni...

Bocsi a kicsi offért!

Lány XD

2010. febr. 19. 22:45
 12/12 A kérdező kommentje:
nem fanni a nevem kossz a biztatast
2010. febr. 20. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!