Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha túl érzelmes vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha túl érzelmes vagyok? (lent. )

Figyelt kérdés

Nem tudom, de én nem azért szeretnék bnőt, h d*gjam, hanem h szeressem.

Vltak már kapcsolataim, de mind befulladt.

Depisnek érzem magamat.

Este van h sírógörcsben ölelgetem a takarómat.

Kérlek értsetek meg. :(

És..segítsetek.

15/F

2010. febr. 14. 18:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%

19:05-nak igaza van...

A fenébe is, nagyon elegem van belőle h minden pasi ilyen! Hogy csak házasságban gondolkodnak! És hiába tagadja is valamelyik hogy nem! Pedig de!!! Annyira sz.r.. néha tök jó lenne csak a mának élni, de tudom, hogyha elmegyek vkivel randizni, akkor még aznap átállítja az iwiwjét "kapcsolatban"-ra...

Szóval elhiszem h egy érzelemmel teli kapcsolatot akarsz. De ezt inkább ne mutatsd ki az elején a csajnak... mert én ilyenkor pl mindig úgy érzem, hogy "el akarnak fogni" :D és olyankor mindig elmenekülök :DD

meg kell erősödnöd belülről... és megtanulnod szeretned magad és a magányt.

ja és a lányoknak nem jön be, hogyha a fiú már ismeretlenül is szereti a barátnőjét. nem tudom, érted-e.

na ennyit mára :)

pux:

18.L

2010. febr. 14. 19:37
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

19:37

Én egy úgymond "megtért fiú" vagyok ilyen téren. Volt egy 4 éves kapcsolatom, és pont így voltam ahogy elmondtad, házasságot akartam, átállítottam az iwiwemet kapcsolatban-ra stb. Szakítottunk 4 év után, most olyan kapcsolatra vágyom, hogy a mának élünk, lesz ami lesz. De egyedül nagyon jól érzem magam. Szóval örülök, hogy van ilyen lány is mint te:) 24f

2010. febr. 14. 19:41
 13/32 anonim ***** válasza:
68%

19:41. NA UGYE. Nekem is most lett vége egy 1,5 éves kapcsolatomnak, és kész felüdülés :D

Kérdező, szerintem Te is élvezd az egyedüllétet. Van egy csomó szépsége, csak még nem látod.

1. mindenre van szabadidőd és sehova nem kell szaladgálnod. használd ki!

2. megnézheted a csajokat

3. nem kell elszámolnod a szabadidőddel

Ha jól érzed magad belül, az meglátszik kívül is. :)

2010. febr. 14. 19:45
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Te a klónom vagy:D:D pont most akartam leírni ezt a három pontot:D (előző)
2010. febr. 14. 19:46
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
küldtem egy privit 19:46nek
2010. febr. 14. 19:58
 16/32 anonim ***** válasza:
76%
érdekes mód én 21 éve magányos vagyok,valahogy nem érzem jól magam egyedül.
2010. febr. 14. 20:00
 17/32 anonim ***** válasza:
76%
19:46 válaszolt :D
2010. febr. 14. 20:00
 18/32 anonim ***** válasza:
52%

ma 20:00, simán lehetsz egy kapcsolatban is magányos. Az csak a hozzáálásodtól függ, hogy érzed magad.

Én speciel csodálatosan :D

2010. febr. 14. 20:07
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedülálló vagy, nem muszáj hogy egyenlő legyen azzal hogy magányos vagy. Én egyedül vagyok, de nem vagyok egyáltalán magányos. 19:46-os voltam.
2010. febr. 14. 20:13
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Az egyáltalán nem baj, ha érzelmes vagy sőt az nagyon is jó dolog, de azért ne vidd túlzásba, mert így kicsit férfiatlan, azt meg nem szeretik a lányok. Légy továbbra is érzelmes, de ne vidd túlzásba. 20/F
2010. febr. 15. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!