Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Székesfehérváron hova lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Székesfehérváron hova lehet meni első randin?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sétálni haleszba, lelehet ülni, tök jó :) tapasztalat :) csak ne ebbe a szutyok-latyak időbe :D
2010. febr. 14. 16:36
 2/11 A kérdező kommentje:
haleszba az meg mi?
2010. febr. 14. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Fivex-be bilirádozni vagy bowlingozni. Vagy esetleg koripályára lehet ilyenkor menni korizni egy jót. Vagy mozi(bár első randinak ez kicsit sok lenne sztem). Illetve séta mondjuk a vidámparki tónál.
2010. febr. 14. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Akárhova csak ne a "Tesco"-ba! :)
2010. febr. 14. 16:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Auchan? XD
2010. febr. 14. 16:50
 6/11 anonim válasza:
tópartinál sétálni:) vagy a palotavárosi tavaknál:)..tökszép:).bár mondjuk most hideg van:/:D
2010. febr. 14. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Fezenbe xD
2010. febr. 14. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:

ja ha nemtod hola halesz park... akkor gratulálok, de felteszem akk nem vagy fehérvári. budai ut seregélyesi ut között. güglimapp...

fivex et azér nem ajánlottam mer első randi sztem séta beszélgetés, csak egymásra figyeljetek, aztán utána már jo a biliárd. mult héten voltam fivex be jók az asztalok van hosszabbito is szal tényleg jó hely

2010. febr. 14. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
van egy olyan oldal h www.kavehazak.hu vagy vmi hasonlo es ott beallitod h szekesfehervar, meg h elso randi es az majd kidobja
2010. febr. 14. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Menjetek a Kávészínbe. Jó kis beülős hely, annak idején én is elvittem oda a párom az első randin. Azóta ha Fehérváron járunk és van időnk -na meg pénzünk-, beülünk oda. De ha már Halesz, akkor ott a Rózsaliget is, na meg a vidámparki tó, és ha be van fagyva, lehet korizni. Mozi max zárásnak jó a nap végére. Nálam a kori, séta a belvárosban este, Kávészín, majd mozi jött be egy évvel ezelőtt ilyen sorrendben. :)
2010. febr. 15. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!