Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez merész lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez merész lenne, vagy még belefér?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy csoporttársam,akivel egész nap együtt vagyunk a főiskolán,mivel nem tudjuk elkerülni egymást. Ennek én kifejezetten örülök, főleg egy kis létszámú csoportban, ahol olyanok vagyunk mint egy kis család. A fiúval érdekes kapcsolatom van,szerintem barátnak biztosan mondható,sok mély beszélgetésünk volt már,és mindig segítünk egymásnak, amennyire csak lehet, mert szeretjük egymást,ez biztos. De hogy hogyan,azt nem tudom::) Nagyon rendes velem, mondta már többször,hogy nagyon kedvesnek tart,és jól eltudunk beszélgetni. Alapból visszahúzódó srác, és mostanában nagyon sok stresszt élünk meg közösen...Szerintetek ha megölelném néha, (amit már ő is megtett mikor vigasztalt éppen,vagy elbúcsúztunk), az túlzás? Pl. amikor izgulunk közösen egy vizsga előtt,és megmarkolnám a kezét,vagy megölelném..Szükségem van az ölelésére..Végülis ha barátnak tart,úgyis baráti közeledésnek veszi,nemde?
2015. márc. 4. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen jól tud esni az ilyen, öleld meg ha legközelebb látod nem kell ehhez semmilyen esemény sem.
2015. márc. 4. 00:43
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Stresszoldasnak egy jo sz*pas talan meg jobb.
2015. márc. 4. 00:45
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem,majd ha sikerülnek a vizsgák a mostani félév végén,akkor szabad a pálya! addig ne jöjj össze vele,nehogy ezen múljon a féléved!!!

ne ölelgesd!!! nem a kispajtásod a játszótéren...max a kezét érintsd meg,illetve megsimogathatod.

2015. márc. 4. 02:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Kettesnél a tuti s ráadásul ez mind két félnek ugyanolyan stresszoldás. ;)
2015. márc. 4. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!