Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Ha társaságba vagytok, vagy utcán mikor mentek, nem fog el benneteket szégyen érzet?
pl: mentek az utcán és szembe jön egy jó nő és nagyobb nálatok. Nem fog el bennetket a szégyenérzet ? Ránéztek ilyenkor a nőre ? vagy inkább elnéztek máshova vagy a földet nézitek ?
Vagy társaságba vagytok és mindenki magasabb nálatok, szégyenérzet előjön ilyenkor ?
Nem.
Ha nő szajha, akkor de. De akkor is ha férfit látok, aki babyloni. Minél távolabb áll a jóságtól, annál jobban szégyellem őt.
Szégyenérzet egy kéretlen (és nem is különesebben rossz) adottság miatt?
Nóóóórmális? Inkább benned legyen, mert ilyen hülyeséget kérdezel.
Itt a válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Lehetek intelligens, jó, testű, jóképű, ha alacsonyabb vagyok, akkor NEM vagyok férfi.
Lehet magyarázkodni, hogy a nőknek mi a legfontosabb, de a válaszok beszédesek: minél magasabb. Ezt lehetetlen letagadni.
Utolsó, amit ide linkeltél, az mit bizonyít??
Erőteljes csúsztatást érzek a gondolatmenetedben:
"Lehetek intelligens, jó, testű, jóképű, ha alacsonyabb vagyok, akkor NEM vagyok férfi.
Lehet magyarázkodni, hogy a nőknek mi a legfontosabb, de a válaszok beszédesek: minél magasabb. Ezt lehetetlen letagadni."
A linkelt kérdésben senki nem állította, hogy az alacsonyabb egyén ne lenne férfi -ez egy.
És kettő: a válaszok beszédesek, mint írod. Csak azt felejted el hozzátenni, hogy érdeklődésed kifejezetten a MAGAS LÁNYOKRA irányul. Ha alacsonynak tartom magam és ez a dolog zavar, akkor velem azonos magasságú vagy alacsonyabb párt keresek, nem azon kesergek, hogy nem kellek a magas nőknek, lám, én megmondtam, hogy senki nem tart férfinak.
De ugye, aki panaszkodni, depizni akar, az talál okot rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!