Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a fiúkat a nagyon nagy mell?
Figyelt kérdés
14 éves nagy mellű lány vagyok, akkorák a melleim mint a képeken ezen az oldalon [link] Nem merek már tornaórán sem levetkőzni. Mit tegyek?2015. febr. 26. 19:52
1/25 anonim válasza:
Nekem a 14-16 éves korosztály jön be leginkább, rajtuk pedig elég nehezen tudok elképzelni ekkora melleket.
2/25 anonim válasza:
miért zavarna? mi ez a gondolkodásmód?
4/25 anonim válasza:
Kicsikre, közepesekre indulok be igazán, de azért közéjük verném a répát rendesen.
5/25 anonim válasza:
Nem zavarja, de rengeteg sok atrocitás fog érni még a jövőben, és erősnek kell lenned, és nem felvenni a dolgokat
6/25 anonim válasza:
Legjobb, imádom őket, nagyon bejövősek!
7/25 anonim válasza:
Semennyire. Mivel mindeki mást szeret, nicns olyan, h fiúk.
9/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, nem hinném hogy ekkorák lennének 14 évesen, de miért szégyenled őket?
Engem nem zavarna
10/25 anonim válasza:
Legyél rájuk büszke,mert sokan cserélnének Veled.Rengeteg pasi rajong a nagy mellekért.Köztük én is.Azt majd valóban meg kell szoknod,hogy a pasik majd a melleiddel fognak beszélgetni és nem a szemedet figyelik közben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!