Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar kifejezni az a lány, aki beletúr a hajába és végighúzza a kezét rajta? Lányok írjanak!
semmit, én is ,,turom,, de ezzel semmit jelet nem akarok küldeni.
ui.: én is szlovákia magyar vagyok, és üzenem annak aki azt irta h nem lenne büszke rá, hogy én igenis büszke vagyok h magyar vagyok. itt élek, mégis szlovákia magyar oviba, iskolába jártam. és a papirjaimban is van, h nemzetiség: magyar. csak épp nem tehetünk rola hogy pár évtizeddel ezelőtt mashol szabtak meg az országhatárt és itt rekedtünk. itt születtem, itt élek, de magyar vagyok, és magyarul beszélek...
Én inkább arra nem lennék büszke, hogy a rengeteg tetvedék nemmel szavazott a kettős állampolgárságra. Magyar az ilyen? Azért mert valaki Szlovákiában vagy Romániában él nem kell egyből lenézni. Főleg mert Romániában a magyar gyerekek többet tudnak a történelmünkről, mint mi Mo.-i "magyarok".
Ez főleg azoknak szól, akik azt hiszik, hogy magyarok, de már a nevükben sincs semmi magyar eredet.
Bocsi, semmi köze a témához, de rühellem az ilyen görényeket!
19/f
amikor nekem tetszett egy srác.. uhh... inkább bele voltam zúgva, beszéltem vele és észre se vettem hogy hogy tekergetem a hajamat:$.
amúgy én azt hallottam hogy ha egy csaj tekergeti a haját egy pasinak akkor az azt jelenti hogy le akar vele feküdni, de ez biztos kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!