Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ronda vagyok nem lehet jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok nem lehet jó csajom?

Figyelt kérdés
A rondák maradjanak a hokizásnál?
2010. febr. 13. 13:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

a sovány srácok nem jönnek be a csajoknak 197cm magas vagyok és 87 kg.

De szerintem az arcommal van baj márt általános iskolában a csajok amikor dumáltak,hogy kivel feküdnének le az én nevemnél mindig ilyet hallottam "nem nyúlnék hozzá" "ő gáz"

stb pedig nem is szolok senkihez középiskolában ugyanez volt a helyzet röhögtek rajtam pedig ott se szóltam senkihez csak tanulni akartam.

Technikusi az jó volt mert ott nem voltak csajok így elvoltam. Most a munkahelyen meg furán néznek,hogy nem volt nőm. Pedig én nem bántok senkit dolgozom adózok de a nők még is utalnak.

2010. febr. 13. 15:18
 12/23 anonim ***** válasza:

szerintem nem a külső számít.. lehet valaki akármilyen helyes vagy szép.. akkor lehet hogy nagyon bunkó.. van aki szép és kedves.. van aki csúnya és bunkó.. van aki szép és bunkó van aki csúnya és kedves.. szerintem a belső sokkal de sokkal fontosabb mint a külső =)

L/13

2010. febr. 13. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:
15:18 vagyok.. am hány éves vagy? : D
2010. febr. 13. 15:20
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a külső az elsődleges, de mindenképpen legyen igényes a srác.Gondolom elítéled azoknak a gondolkodását akik úgy vélik csak a külső számít és a belső értékek nem, de akkor te se az alapján válassz valakit.Lehet h valakit nem éppen a legszebbnek látsz, de megfog benne valami és akkor beleszeretsz és akkor ő válik számodra a világon a legszebbé.

L18

2010. febr. 13. 15:28
 15/23 anonim ***** válasza:

A nőknek is nagyon fontos a kinézet.

Ezért van az, hogy a jóképű pasik nagy része bunkó (azért mert ő úgy gondolják, hogy van csaj bőven)és a nők azért választják a jóképűeket, mert azokat vonzónak látják. És vonzódnak is!Csakugye a vonzó külső, ribancfas*z belsővel jár, és ezért csalódnak

A nagyon rendi pasik, sokszor valami hiányosak, hátrányosan külső alapján, és ezért nem jön be anőknek. Mert nem akarnak olyan pasival járni, akikhez nem vonzódnak.

A külső mindét nemnél fontos!

2010. febr. 13. 16:02
 16/23 anonim ***** válasza:
az én barátom se egy helyes srác, na jo, nemazt mondom h ronda, mert nem az, de nemis a világ legrondábbja.. és én azért járok vele pl.mert megfogott a belseje. nemminden a külső. és ne a bomba nők közt keresgélj, ha ugy állsz hozzá h "ő ugyse lesz az enyém", keress vmi átlagosabb lányt. mindenkibe van valami szép! külső-belső tulajdonságaiba!
2010. febr. 13. 18:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy ronda, akkor nem lesz barátnőd ha te azt gondolod magadról hogy ronda vagy, mindenki tetszik valakinek.
2010. febr. 13. 21:18
 18/23 anonim ***** válasza:

figyi, azért mert ezt ,,vallod,, ami a kérdésedben van. szoval tudod h nem vagy egy brad pitt, mégis csak a jo nők kellenek, és ebből adodoan te is ,,lecsunyzod,, a nem szép csajokat.

én azt vallom minkinek meg kell tanulnia milyen csajjal van ,,egyszintben,, aztan keressen.

én is csunya csaj vagyok, tudom, a szemembe mondtak mar. és persze nekem is a jo pasik jönnek be. de hat én nem kezdeményezek, meg tudom h felesleges is. ha neten is ir jo pasi, akkor egyből tudom h csak szexre megy, és eddig mindig el is találtam.

viszont ha olyan ir aki nem jön be, akkor mar tudom h ő is komolyabb kapcsit keres, és kb ugy van vele mint én. és ha talizunk probalom megszerettetni magam vele. 1 baratom volt, nm jött be külsőre, mégis vele voltam, mert szerettem azért amilyen... és ő is engem

2010. febr. 13. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Figy. Ha aranyos normális kedves figyelmes srác vagy(ami rtika) :/

Akkor találhatsz magadnak egy jó csajt.... basszus nem a külső számít!:)

2010. febr. 14. 10:03
 20/23 anonim ***** válasza:

mindenkinek más a ízlése..

sztem biztos fogsz valakinek tetszeni :D:D

2010. márc. 28. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!