Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ronda vagyok nem lehet jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok nem lehet jó csajom?

Figyelt kérdés
A rondák maradjanak a hokizásnál?
2010. febr. 13. 13:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
kb.
2010. febr. 13. 13:27
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
vagy keress egy másik rondát
2010. febr. 13. 13:27
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha rockzenész vagy focista vagy, akkor nem feltétlenül.
2010. febr. 13. 13:28
 4/23 anonim ***** válasza:
nem bisztos hogy ronda vagy. ha annak tartod magad akkor változtass a külsődön. ésszel persze nem arra gondoltam hogy vágass le az orrodból egy jókorát vagy pumpáld fel az izmaidat. próbálkozz nyugodtan szerintem
2010. febr. 13. 13:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
dehogynem lehet, csak sokkal többet kell teperned és olyan dumád kell hogy legyen ami megfogja őket. valsz ha nagyon "ronda" vagy (amit nemhiszek mert mindenkinek más a szép meg ronda, valakinek bizt nemvagy ronda) akk a szemezések ilyesmik nem fognak menni ismeretlenben, ezért csak haverkodni tudsz kezdetben, úgy hogy mintha nem is akarnál tőle semmit, és ha már megkedveltetted magad akkor lehet továbblépni. hát ja akik "jól néznek ki" elég ha azzal mennek oda hogy "megadod a számod?" de szal lehet igy is jó csajod sztem
2010. febr. 13. 13:30
 6/23 anonim ***** válasza:

Fenyvesi Gabi : Ha csak egy fokkal szebb az ördögnél

Ha csak egy fokkal szebb az ördögnél: a férfi gyönyörű már!

Jaj, de jó lenne, ha egy elvenne, hiszen férj nekem is jár!

Ha az értéke nem a szépsége, legyen akkor nagyon erős!

De ha gyengécske, van egy mentsége: lehet még igazi hős!

Lehet csendes, lehet hangos, mindegy már csak jöjjön el!

Jöhet nappal, jöhet éjjel: éjjel-nappal kell!

Ha jár, hát jár, egy férj nekem is jár!

Ha jár, hát jár, itt van az ideje már!

2010. febr. 13. 13:33
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

vagy legyen sok zséd

vagy legyen jó dumád

vagy legyél sikeres (sportoló pl)

vagy keress egy vak bombázót

2010. febr. 13. 13:36
 8/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak Te gondolod, hogy ronda vagy! Ha nézelődsz az iwiw-en, vagy más közösségi potálon, ahol gyakran tesznek fel párok képet magukról, akkor könnyen kiderülhet, hogy lehet, nem Te nézel ki a legrosszabbul!
2010. febr. 13. 13:45
 9/23 anonim ***** válasza:
62%

Valószínű hogy nem. Ugyanis a pasik sem választanak ronda nőt, főleg, ha jóképű a pasi.

én sokszor azt veszem észre hogy bizonys pasik nem látják magukat, pl. tök kopasz, köpcös, 165 cm és csak csinos nőt akar(na). persze átlagos az neki nem kell, s ezért nincs soha nője.

Nem tudom milyen vagy, de lehet hogy csak te látod magadat rondának, mert önértékelési zavarod van. De ha ronda vagy, válassz hozzádillő lányt.

A pasiknak mindegy, sötétben minden tehén fekete. Ezt szokták mondani.

Én aránylag csins lány vagyok és ha akarnék is jóképűt, úgysem engem választana. Mert egy jóképű pasi megteheti hogy válogat. Én meg nem.

Nos, bár rám buknak a nagyon-nagyon ronda pasik, de azokhoz meg én vagyok túl szép.

Úgyhogy ez van. Lejjebb kell adni, külsőben. Én is lejjebb adtam, és vannak nagyon helyes átlagos lányok/fiúk is.

Nem kell álomvilágban élni.

2010. febr. 13. 13:56
 10/23 anonim ***** válasza:
Próbáld meg magadból kihozni a legtöbbet,járj el gyúrni,vágass egy jól álló frizurát,szerezz be pár új cuccot.Pl az edzés nagyon jó önbizalom növelő,és sok önbizalom nagyobb kisugárzás.ami elég megnyerő tud lenni.
2010. febr. 13. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!