Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinilányok szeretnek a szexről beszélni?
Privátban is szívesen beszélgetek . Ahány tinivel beszélgettem idáig 14-19 ig mindegyik hamar a szexre tereli a beszélgetés témát .
Engem ez egyáltalán nem zavar mert én is szeretek erről beszélgetni csak kíváncsi vagyok , hogy mások is megfigyelték e már ezt a dolgot .
Szeretném már elveszteni a szüzességemet egy hasonlóképpen tapasztalatlan lánnyal nem szeretnék olyannal lenni aki már mindent tud a szexről szeretném megélni a szüzességem elvesztését erre pedig egy olyan lányra lenne szükségem aki maga is tapasztalatlan ha nem is teljesen de nem gyakorlott még a dologban .
23 ff
20 évesen és is azt tapasztaltam hogy vannak lányok akik szeretik a témát,de vannak akik nem vagy elnyomják.
14-28-ig beszélgettem lányokkal,méghozzá abban az időszakban sokkal.2 év alatt több mint 30-al.Ez az én tapasztalatom.
egyébként tetszett mert izgatta az én fantáziám is,de aki nem volt ilyen azzal nem csináltam ezt.
Én szeretek😏
Irhattok privit ha akartok😃😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!