Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tinilányok szeretnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinilányok szeretnek a szexről beszélni?

Figyelt kérdés

Privátban is szívesen beszélgetek . Ahány tinivel beszélgettem idáig 14-19 ig mindegyik hamar a szexre tereli a beszélgetés témát .

Engem ez egyáltalán nem zavar mert én is szeretek erről beszélgetni csak kíváncsi vagyok , hogy mások is megfigyelték e már ezt a dolgot .

Szeretném már elveszteni a szüzességemet egy hasonlóképpen tapasztalatlan lánnyal nem szeretnék olyannal lenni aki már mindent tud a szexről szeretném megélni a szüzességem elvesztését erre pedig egy olyan lányra lenne szükségem aki maga is tapasztalatlan ha nem is teljesen de nem gyakorlott még a dologban .

23 ff

2015. febr. 24. 16:22
 1/6 bandi6891 ***** válasza:

20 évesen és is azt tapasztaltam hogy vannak lányok akik szeretik a témát,de vannak akik nem vagy elnyomják.

14-28-ig beszélgettem lányokkal,méghozzá abban az időszakban sokkal.2 év alatt több mint 30-al.Ez az én tapasztalatom.

egyébként tetszett mert izgatta az én fantáziám is,de aki nem volt ilyen azzal nem csináltam ezt.

2015. febr. 24. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szeretek főleg idegenekkel mert velük könnyebb ilyen intim témáról beszélni.:) 16/L
2015. febr. 24. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyharmaduk szeret.
2015. febr. 24. 16:31
 4/6 bandi6891 ***** válasza:
én is körülbelül az egyharmadukra tippelek esetleg valamivel kevesebben akik bevállalják.
2015. febr. 24. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
lany vok ezert tudom ennyire: az odsszes lany szeret errol beszelni, felizgatja oket... engem is. XD 14/L
2015. febr. 25. 06:44
 6/6 anonim válasza:

Én szeretek😏

Irhattok privit ha akartok😃😇

2018. márc. 30. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!