Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem hiszeem el. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszeem el. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

13vagyok volt 2 fiu is aki tetszett nekem és én nekik mind a kettö 16 (hamarosan 17) Bejövök nekik mondták is többnek nézek ki mint 13 és "Aranyos is vagyok" ezt is mondták de mind a kettönek bnője lett.. Azért mert én fiatal vagyok..

Istenem mit csináljak az én korosztályomban lévő fiuk mind gyerekesek otthon ülnek és tanulnak vagy a gép elött kockulnak és WoW-oznak.. Bnőmnek is 16 éves pasija van bnöm is 13 mint én. Nekem miért nem jön össze

2010. febr. 13. 09:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

"most nehogy azt várjátok el h otthon gép elött kockulo gyerekes 13 éves pasim legyen vagy mia p*csa"

Ebbol itelve nagyon irigy vagy hogy a baratnoid NAGY fiukkal jarnak.17 vagyok,es nem tudom hogy lehet egy 13 evessel jarni,a baratnodnek pedofil paisja van....

Mellesleg igaz hogy a lanyok hamarabb ernek mint a fiuk,de azert nem kell 4 evet ugrani.Egy 17 eves fiu nem ugyanarra vagyik mint te...

Ha a korodbeli fiuknak csak a viselkedese zavar akkor hivd el oket valahova,szervezz valami programot,es osszejohetsz veluk,ha nem homik akkor fontosabb leszel mint a gepuk.

2010. febr. 18. 17:14
 22/36 anonim ***** válasza:
13 évesen hogyan lehetne komoly kapcsolatod?
2010. febr. 18. 17:34
 23/36 anonim ***** válasza:
Szerintem még nagyon fiatal vagy a kapcsolatokhoz. Főleg, hogyha már komolyabbat szeretnél, nem csak ilyen 5napig tartósat. Ideje lenne várnod még vele. És igen.. A fiúk amúgy is később érnek, nem igazán kezdenek olyan korba még csajozni,mint amilyen te vagy. Az idősebb pasik többsége viszont tényleg csak azt akarja. Jó lehet nem azért kezdene el veled járni, meg az elején nem szólna semmit, de milyen lenne már szegénynek, hogy ő szeretné, viszont te túl fiatal vagy? Arról nem is beszélve, hogy nem gondolod, hogy egy 16-17éves pasinak cikis egy 13 évessel járni, és piszkálni fogják ezért?
2010. febr. 18. 18:02
 24/36 anonim válasza:

Figyel szerintem nem fogod elkésni ha vársz is vela.Nekem 15 évesen volt az első kapcsolatom és azt is megbántam így utólag.Amugy meg nehogy azt hidd h a 16-17 éves srácok jajj de rendsek érettek.Ők is ugyan ugy WOW oznak meg hülyeségeket csinálnak igazán érett fiúat mg most ugysem fogsz magadnak találni. :S

De azért sok sikert :)

2010. febr. 18. 18:46
 25/36 anonim ***** válasza:
20 vagyok 16 éves csajszi keresett meg h megismerne meg midnen oké elvoltunk beakart mutatni a muterjának egyedül nevelte a lányát felmentem bemtatkozott a második kérdése az volt h én hogy gondolom persze ne az én ötletem volt és nem is vamzeroltam álltam hösiessen a szelet mondom bizti abbahagyja de nem sikerült !!!!szerintem ne akarj ijyen nagy korkülönbségü csávot föleg ha szüleid a 60 as éveiben érzik magukat!!!!
2010. febr. 18. 19:01
 26/36 anonim ***** válasza:
Figyelj , ha te azt hiszed hogy kellesz nekik amellet hogy van barátnőjük akkor húzzon meg mind a 2 ő én lesz*rom...Ha inkább egy 16 évessel vagy aki csak egy (most bocs hogy igy fogalmazok), pics*nak néz akkor legyél.Hát te döntöd el...Inkább vagy köcs*gökkel mint at osztálytársaiddal akkor legyél hát ennyi...
2010. febr. 18. 20:03
 27/36 anonim ***** válasza:

"Én normális kapcsolatot szeretnék.. de ez igy :S "

Mit akarsz kicsikém, már babát? Neked normális kapcsolat, hát beszarok, te még takony csitri vagy ovis! XD

Legyél anyuci mellett és szopd a cicijét, hogy még erősödjön az eszed. XD

2010. febr. 18. 20:41
 28/36 anonim ***** válasza:
13 évesen ezen jár az eszed,nem ezen kéne,kész van már a leckéd?
2010. febr. 18. 23:11
 29/36 anonim ***** válasza:
esetleg ha megforditsuk a 13-mat,nem jöhetnék szóba? hahahaha
2010. febr. 18. 23:14
 30/36 anonim ***** válasza:
menj vissza babázni kislány,érik a szölő hajlik a veszőm..
2010. febr. 18. 23:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!