Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem hiszeem el. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszeem el. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

13vagyok volt 2 fiu is aki tetszett nekem és én nekik mind a kettö 16 (hamarosan 17) Bejövök nekik mondták is többnek nézek ki mint 13 és "Aranyos is vagyok" ezt is mondták de mind a kettönek bnője lett.. Azért mert én fiatal vagyok..

Istenem mit csináljak az én korosztályomban lévő fiuk mind gyerekesek otthon ülnek és tanulnak vagy a gép elött kockulnak és WoW-oznak.. Bnőmnek is 16 éves pasija van bnöm is 13 mint én. Nekem miért nem jön össze

2010. febr. 13. 09:54
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
haha :D Nem az a lényeg hogy legyen... jön ha jönnie kell. Amugy 17 éves csávó 13 évessel? :SS Hát elég érdekes. Én nemhiszem hogy próbálkoznék egy kislánynal :S
2010. febr. 13. 09:58
 2/36 A kérdező kommentje:
Az egyik fiuval a buszmegálloba találkoztam ö fél év mulva lesz 17. 15 nek nézett.. És koromhoz képest h 13 vagyok néhe sokkal érettebb vagyok mind egy 15 éves..
2010. febr. 13. 10:01
 3/36 anonim ***** válasza:
67%
Az, hogy érettnek nézel ki, nem jelenti azt, hogy az is vagy... És elég gyerekesen gondolkodsz, már bocs, de neked pasi kell és nem akármilyen, hanem 15 feletti... ugye tudod, hogy a nagyfiúknak az ágyba kellesz, főleg, hogy 13 évesen 15-nek nézel ki...
2010. febr. 13. 10:07
 4/36 A kérdező kommentje:
most nehogy azt várjátok el h otthon gép elött kockulo gyerekes 13 éves pasim legyen vagy mia p*csa
2010. febr. 13. 10:39
 5/36 Evelynn ***** válasza:
89%

igen, épp ezért vagy nekik fiatal.. Mert egy 13 éves lánnyal egy 16-17 éves sráccal....mármint lefeküdni...tényleg nagyon korai.

Egyébként én elhiszem h érett vagy egyébként. Korban, meg kinézetben is, tényleg van ilyen.

Egyébként még sztem összejöhet.. akár ezek közül vmelyikkel, vagy egy másik ilyen korú sráccal..

Am a 16-17 éves srácok többsége is baromira éretlen!!!

Szal megértelek!!

Sztem nem vagy éretlen...azért ,mert 13 vagy..hülyeség...

Ezt NEM lehet általánosítani! Vannak kivételek! És az tök jó ha te az vagy :D

Sok sikert, és csak vidáman! :D

Sztem egy értékes, érett, szép csaj lehetsz..

Szal nyugi... :))))

2010. febr. 13. 10:52
 6/36 anonim ***** válasza:
Rohadtul gyerekes vagy pedig, személy szerint semmivel se tartalak érettebbnek a korosztályodnál a leírtak alapján. Amúgy meg gyerek VAGY, ahogy a korodbeli fiúk is, így annak hogy gyerekesek vagytok nem kéne sértésnek lennie... Ne akarj olyan nagyon felnőni.
2010. febr. 13. 11:36
 7/36 A kérdező kommentje:
Miért szerintetek az összes 16 éves csak megakar húzni?!
2010. febr. 13. 12:01
 8/36 anonim ***** válasza:
92%
Ööö... ja.
2010. febr. 13. 12:20
 9/36 anonim ***** válasza:
Igen.. az összes 16 éves csak meg akar húzni.. Ez a szomorú igazság.. én is voltam így anno.... de már 19 vok és tom h nem az a fontos..:) majd beérik a fejük..:D
2010. febr. 13. 13:28
 10/36 A kérdező kommentje:
Én normális kapcsolatot szeretnék.. de ez igy :S
2010. febr. 13. 13:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!