Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miez? (12l)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miez? (12l)

Figyelt kérdés
a fiu 14 szemezgetünk megminden pusikatküld megbujakhozzá megcicának szolit de farsangon 4-5-lány huztaki táncolni és én nemmentem oda közéjük csak külön és a fiunak eszébe se jutot felkérni 1 táncra mit tegyek??(szünetbe mindig odajön hozzám,és 1 csomo lány szereti meg rajong érte )én 12vok a fiu14
2010. febr. 13. 09:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A fiúk nem tudják mit csinálnak ebben a korban, minden csajra rányomulnak mert van melle és feneke, mert most érdeklődnek a másik nem íránt, ja és nem baj ha hatodikos vagy a lányok hamarabb érnek:D mondd neki hogy menjetek el együtt valahová vagy vlmi, biztos el fog veled menni hidd el :D sok szerencsét
2010. febr. 13. 13:55
 12/19 A kérdező kommentje:
kösy válaszokat várok
2010. febr. 13. 13:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Jaj jaj kicsi lány, inkább foglalkozz a tanulással, ne a pasikon járjon az eszed!

Hidd el, ráérsz még ezzel foglalkozni!

2010. febr. 13. 16:20
 14/19 anonim válasza:
a köszi mióta van y-nal? amikor beszélsz akkor is ilyen szavakat használsz? mert akkor nem lesz sok esélyed nálla max csak kiröhör.
2010. febr. 13. 22:11
 15/19 anonim ***** válasza:

1. próbálj meg helyesen írni, 12 évesen már illendő lenne. ( am a srcáokat elriasztják ezek a szavak: vok, pusy, köszcsi és társaik. lehet, hogy te aranyosnak tartod, de épp a minap beszélgettem egy fiúval és ő kifejezetten utálja.)

2. tényleg tanulj mert elcseszed a felvételit.

3. és hogy a kérdésedre is válaszoljak: beszélgess vele, flörtölj, de nem próbálj meg rámászni, ne vallj szerelmet. ha meg más nevét írja ki szivecskékkel, akkor hagyd békén. Nem hiszem, hogy téged akar féltékennyé tenni, ugyanis 8os fiúk nem hajtanak 6os lányokra. :( :) remélem segítettem.

14/L

2010. febr. 14. 13:27
 16/19 A kérdező kommentje:
tegnap a fiut fel hivtam kb 45percet beszéltünk megkérdezte hogy szereteme még mondtam hogy is-is sztetek mit tegyek??:s
2010. febr. 14. 18:05
 17/19 anonim ***** válasza:
valld be neki hogy szereted!!!
2010. febr. 15. 17:15
 18/19 A kérdező kommentje:
de nem szeretem csak is-is:s XDXD
2010. febr. 15. 18:46
 19/19 anonim ***** válasza:
jaj csajszi... egyenes választ kellett volna adnod. ez tuti elriasztja. de még mindig csak azt tudom neked mondani, hogy a pasizás legyen a legkisebb problémád..
2010. febr. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!