Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöhetnék össze ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze ezzel a csajjal?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel látásból már régen ismerjük egymást, évfolyamtársam, de igazából eddig még egy szót sem beszéltünk, egy iskolai rendezvényen a múlthéten viszont elkezdtünk beszélgetni és én nagyon beleszerettem, hasonló érdeklődési kör meg minden, nagyon jól kijövünk egymással. Azóta minden nap beszélünk facen, igazából órákat el tudunk beszélgetni a semmiről. Szerda délutánra megbeszéltünk egy találkozót a sulival szemben lévő presszóban. Mit és hogyan csináljak hogy össze jöjjünk?

18/L

18/F

2015. febr. 23. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:

1.Udvariasság,figyelmesség.

2.TE fizess!

3.HAZUDJ!

2015. febr. 23. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:
hazudni mégis miért kéne?
2015. febr. 23. 15:18
 3/6 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
39%
Beszelgess vele ugyanugy ahogy eddig,csak meg lehet fogni a kezet,talalkozasnal ket puszi,bla bla bla,szoval Minden ugyan az,csak egy kis plusz.Ne halgass area Aki azt mondja hogy hazudj,mertbamit leirtal abbol az derul Ki hogy erdeklitek egymast.Add magad.
2015. febr. 23. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit csinálnod. Legyél ott vele, és ezt érezze is. Ennyi a történet, nem több. Ne kapkodj el semmit, majd a későbbiekben minden adja magát.
2015. febr. 23. 17:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a csaj szeret horgászni, ez nekem is nagy szenvedélyem. Az jó lehet közös programnak ha kiviszem pecázni?
2015. febr. 23. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Remek ötlet!
2015. febr. 24. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!