Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? :/

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú, de nem tudom, hogy mit tegyek. :S Egy suliba járunk. Ő 16 éves én 14. És hát nem beszélünk, meg semmi, csak sokszor szoktam látni. Tudom, hogy így semmi nem lesz, ha csak ülök karba tett kézzel. Meg hát kérdéses az is,hogy ő mit gondolna. Gondolkoztam, hogy msn-re felvenném, de hát mit mondhatnék neki, így ismeretlenül...
2010. febr. 12. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tud meg hogy sportol-e zenél-e vagy valami ilyesmi mert pl ha focizik akkor focizással kapcsolatos kérdéseket feltehetnél neki msn-en ha megkérdi hogy miért vetted fel vagy vmi akk mondhatod hogy hallottad hogy focizik és kérdezni szeretnél és apránként mást is lehet.Vagy ha van egy közös ismerősötök akkor ő is segíthetne...:::

16/F

2010. febr. 12. 21:14
 12/21 A kérdező kommentje:
szeret kézilabdázni, meg szokott járni gyúrni. :D :)
2010. febr. 12. 21:21
 13/21 anonim ***** válasza:
21:14-es vok kérdezd + hogy hova jár gyurni mert érdekelne téged is meg elmennél vele egyszer gyurni vagy szereted nézni a kézilabdát mikor van meccse és hogy azt megnéznéd vagy vmi ilyesmi:D :::
2010. febr. 12. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
megint 21:14-es vok ha valamelyiket kiprobáltad lécci jellezd kivnácsi vagyok rá...:::
2010. febr. 12. 21:37
 15/21 A kérdező kommentje:
hát. a gyúrást nem próbálnám ki. jajj most elképzeltem magam amint én ááá o.O :D nos a kézilabda meccs jó ötlet. meglátom még, hogy egyáltalán van-e értelme, hogy felvegyem :D
2010. febr. 12. 21:47
 16/21 A kérdező kommentje:
és köszönöm Mindenkinek az eddigi válaszokat :)
2010. febr. 12. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Szeintem köpd le és aztán várd meg a reakcióját!!! Ha viszaköp akkor tetszel neki!!:É:É:XDXDXDXD
2010. ápr. 9. 19:20
 18/21 A kérdező kommentje:
:DD hülye. :DDD
2010. ápr. 9. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:

vagy próbálkozz a haverjainál.. ;D

dehogynem h lenne közös témátok.. egy iskolába jártok könyörgöm.. ott a sok tanár akiket kilehet beszélni meg akkor a néhány "érdekes" nyomorék.. diák.. ;)) csak nyitott szemmel kell járni..

és miután ezt már túltárgyaltátok.. lesz miről beszélnetek :)

sztem 1.x csak jelöld be 1 közösségi oldalon.. :) és ha kinn van az msn-ened lehet h felvesz (:

hova jár bulizni stb..

2010. ápr. 9. 20:48
 20/21 anonim válasza:

Nézd meg és ebből kiderül majd minden:

http://www.youtube.com/watch?v=zvDzNaZbwnM

2010. ápr. 9. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!