Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? :/

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú, de nem tudom, hogy mit tegyek. :S Egy suliba járunk. Ő 16 éves én 14. És hát nem beszélünk, meg semmi, csak sokszor szoktam látni. Tudom, hogy így semmi nem lesz, ha csak ülök karba tett kézzel. Meg hát kérdéses az is,hogy ő mit gondolna. Gondolkoztam, hogy msn-re felvenném, de hát mit mondhatnék neki, így ismeretlenül...
2010. febr. 12. 20:44
1 2 3
 1/21 Futurare ***** válasza:

Bármit! Mindenki örül egy hódolónak, ha az nem viszi túlzásba. Csak finoman, de érzékelted vele, hogy tetszik neked!

M.H.

2010. febr. 12. 20:46
 2/21 anonim ***** válasza:
szerintem beszélges vele,valami olyan témáról amről sok infód van és estleg őt is leköti.
2010. febr. 12. 20:48
 3/21 A kérdező kommentje:
mégis hogy? sosem beszéltem még vele, szóval semmi téma. =/ először is lépni kéne valamit, hogy köszönőviszony legyen, és majd...stb. de áh. ebből nem lesz semmi. =/
2010. febr. 12. 20:50
 4/21 Futurare ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányod az van bőven hallod-e?! Az MSN csodás dolog. Sok kapcsolatom lett ezáltal. MSN után jön a személyes kapcsolat.

M.H.

2010. febr. 12. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:

Amikor látod, mosolyogj rá, köszönj neki. A suliban menj oda te, beszélgess vele, bármiről amiről tudod, hogy őt vagy őt is érdekli. Ha tudod, merre lakik, akkor menj azzal a busszal, amelyikkel Ő szokott, és beszélgess vele, mond hogy erre van valami dolgod, stb. Így elvileg legalább egy kicsit jobban feltérképezheted, és kiderítheted, bejössz-e neki.

Sok szerencsét.

2010. febr. 12. 20:52
 6/21 anonim ***** válasza:
de ne így állj hozzá, ha ezt mondod tényleg nem lesz semmi,de ne csak ülj itt és ezt mondogasd vedd fel msnre és vmi közös témát hozz fell a többi kérdés meg már majd adja magát hidd el :)
2010. febr. 12. 20:52
 7/21 A kérdező kommentje:
csodás dolog...az. de mégis mit mondhatnék neki. Első kérdése az lenne biztos, hogy miért vettem fel. :D azt meg csak nem írhatom, hogy mégis miért...vagyis írni írhatom, de kicsit sem nézne hülyének. :D
2010. febr. 12. 20:54
 8/21 A kérdező kommentje:
hát de, sosem beszéltem vele. menjek oda csakúgy hozzá, azért na XD meg hát a buszos ötlet nem jó, mivel ő ott lakik ahová járunk suliba. 5-8 km-re van a város ahonnan én lakom, tehát nincs messze :)
2010. febr. 12. 20:56
 9/21 Futurare ***** válasza:

Gyakran látod őt, és szeretnéd megismerni, mert nagyon tetszik neked. MSN-en nem tudsz elpirulni... vagyis van ilyen smile(:$) de ezt is te szabályozod, hogy mikor tudja, hogy épp most milyen az arcod.

M.H.

2010. febr. 12. 20:56
 10/21 A kérdező kommentje:
hát igen. de olyan kínosan érezném magam, vagy nem tudom. mert ugyebár írhat olyat is amire én nem számítok.(rosszabbik esetre gondolok.) és akkor a suliba ciki lenne vele összefutni majd azok után. :| lehet hagyom ezt az msn-es dolgot. és majd élőbe valahogy, ott legalább látom a reakcióit, vagy valami.:S nem tudom.:D ajj, nehéz dolog ez :S
2010. febr. 12. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!