Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/11 anonim válasza:
Nem kell. Az első randi az ismerkedésről szól. A második randira vehetsz ajándékot, de csak akkor, ha ezt utánna nem fogja zavarni. El tudja tenni, vagy még a házában adod oda. Kellemetlen és zavaró a randin végig magával cipelni mondjuk egy rózsát.
3/11 anonim válasza:
hát, sztem jó.
láttam olyat, a napokban, amikor bejött ez a szürke 50 kinyalata.. kapott a sráctól rózsát a lány.. majd így ültek be a moziba.. fck logic..
4/11 anonim válasza:
szerintem nagyon sok lány örülne neki. Ha viszel, akkor tényleg csak egy szálat, hogy ne legyen macerás. sok sikert ;)
5/11 anonim válasza:
1.Hová tesz?
2.Mit mond a pasijának/szüleinek ha hazaviszi,mert nem akarja kidobni,honnan van?
3.A randi végén,szaladj be egy virágboltba és nyomd a kezébe.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Átgondoltam és tényleg nem lenne a legjobb ha ott hurcolná.
Második Randin meglesz:)
2015. febr. 22. 18:16
7/11 anonim válasza:
jöhet :)
nem muszáj vörös
jó a halvány is
8/11 krzysztof válasza:
Persze hogy vihetsz. Én az első 10 randin mindig ròzsát vittem. Mikor milyet. Ha olyan a lány hogy ez neki tetszik akkor nemprobléma hogy a randin magàval cipeli. Üres kèzzel amugy sem illik randira menni akkor se ha a làny azt mondja à ezt nem kellett volna. Hidd el örül neki hogy figyelmes vagy. Utánna csak lazàn szép lassan. Nem kell sietni :) 26/f
9/11 anonim válasza:
Nekem egy srác egy időben az összesre hozott anno. Egyáltalán nem zavart, h fognom kell! 17 voltam.
10/11 Meridián1 válasza:
Ne vigyél virágot, főleg ne rózsát.
A rózsa a szerelem szimbóluma, azt akkor vigyél csak amikor már eljutott a kapcsolat addig hogy ez járjon... :)
Vigyél egy doboz Macskanyelvet (csokit), az 100%-os siker!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!