Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány tűz között? (mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány tűz között? (mert nem csupán kettő, az tutifix :S )

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy elég sok fiú tetszik nekem. Pl.: ha van x, y, z, zs fiú, akkor nem tudnék mondani egy olyat, akivel a legjobban szeretnék összejönni. És ha egyikkel össze is jönnék, akkor lehet, hogy a többi vonzana jobban (bár őszintén, én ezt magamról nem hiszem el). Most is van olyan fiú, aki irtóra bejön, és még mellette vagy kettő pluszban. Mit lehet ilyenkor tenni?

Köszy, hogy megválaszolod! ^^,

15/L

2010. febr. 12. 15:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez a sok mosolygó fej nem arra utal, hogy teljes lelki nyugalommal írsz:D Majd rájössz, hogy miről beszélünk, remélem eszedbe jutunk majd:)
2010. febr. 23. 19:26
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem ez a sok mosolygós fej nem arra utal, hogy mosolygok, hanem arra, hogy BOLDOG VAGYOK! :) És nincsen az a szomorú smiley, vagy buta beszólás, ami most engem lehangolna! :):):):):):):):):):):):):):):):)
2010. febr. 24. 14:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor mi a f@sznak teszed fel a kérdést,ha a normális válasz sem tetszik?Kaptál több normális választ is,csak éppenséggel PONT te vagy az,aki azt nézi,hogy melyik jelentéktelen szóba köthetsz bele.Ha neked ez"mind piros kéz",akkor d*gasd szét magad mindegyikkel,ahogy az első válaszolók közt írta valaki.Ha olyan okos vagy,akkor minek kérdezel?Itt senki nem haragos,csak mostmár a további kommentjeidből nyilvánvalóvá vált,ami eddig csak körvonalazódott,hogy egy öntelt,mindenkinél mindent jobban tudó 15éves öntelt liba vagy.Minek kérdezel,ha mindenki véleménye piros kéz neked?Akkor mondom még egyszer,jöjj össze az összessel...ilyen stílussal amúgy sem hiszem,hogy másra kellenél nekik,úgyhogy nincs min gondolkoznod.Az arcodból meg vegyél vissza,mert ezt egy pasi sem tűrné el.
2010. febr. 24. 18:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest,hogy 15éves vagy,a szellemi szinted kb. egy 6évesét se haladja meg.Olvasd már vissza,amiket írkáltál,te vagy igényes?"napocka,felhőcke"pff...nevetséges vagy és gyerekes.Az,hogy neked hány pali jön be egyszerre még nem jelenti azt hogy "tutifix nem 2tűz között vagy".Akkor meg ne gyere össze egyikkel sem,ha úgy érzed,hogy akkor a másik vonzana-egy kapcsolat nem csak a vonzódásból áll,nem csak a testiségekből-amíg ezt nem ismered fel,addig igen is,gyerekes vagy,márpedig úgy látszik,hogy nem: "akkor a másik vonzana"...amúgy is,mit problémázol ezen,amikor 2szót sem váltottál még egyikkel sem?És ha tajparaszt mindkettő,akkor is összejönnél velük,csak mert jól néznek ki?Látod,pont ezekért ugattak le,de főként a kommentek miatt.
2010. febr. 24. 18:50
 25/25 A kérdező kommentje:
Húha, valakinek nagyon nem tetszik más ember boldogsága :) De a ti problémátok, én nem fogok ezen agyalni... :) Csáó ;)
2010. febr. 25. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!