Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány tűz között? (mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány tűz között? (mert nem csupán kettő, az tutifix :S )

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy elég sok fiú tetszik nekem. Pl.: ha van x, y, z, zs fiú, akkor nem tudnék mondani egy olyat, akivel a legjobban szeretnék összejönni. És ha egyikkel össze is jönnék, akkor lehet, hogy a többi vonzana jobban (bár őszintén, én ezt magamról nem hiszem el). Most is van olyan fiú, aki irtóra bejön, és még mellette vagy kettő pluszban. Mit lehet ilyenkor tenni?

Köszy, hogy megválaszolod! ^^,

15/L

2010. febr. 12. 15:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Bm, olyan fárasztóak vagytok ma...
2010. febr. 12. 15:48
 2/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom, első, ha a te kificamodott ízlésednek nem felel meg, csak a rózsaszín felhőcke és a sugárzó napocka. Ébredj fel, és szedd le magadról a legyeket.
2010. febr. 12. 15:50
 3/25 anonim ***** válasza:
81%
Dugasd meg magad minddel és akkor nem lesz hiányérzeted, hogy a másikkal nem lehetsz együtt.
2010. febr. 12. 15:51
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
várjál még, majd úgyis kialakul :) az is lehet hogy vmelyik viszonozza mjd, de sztem majd úgyis jön egy nagy Ő és akk nem lesz több mellette :D
2010. febr. 12. 15:52
 5/25 anonim ***** válasza:
47%
Tehülyevagy?
2010. febr. 12. 15:52
 6/25 A kérdező kommentje:
15:52: köszönöm! :) Örülök, hogy egy véleményen vagyunk :) A többi válaszoló meg mind veréb, írjanak csak minél több választ, többször lehet lepontozni, észkormányok. ;D
2010. febr. 12. 15:54
 7/25 anonim ***** válasza:

15 éves vagy, ez még teljesen normális :)

Bár én is 15 éves vagyok, csak fiú...de én tudok dönteni.

Ismerd meg őket jobban, és figyelj a jelekre, melyik érdeklődik irántad is jobban, arra a fiúra szánj több időt, hogy jobban megismerd. Ha már elég jól ismered, lehet könnyebben fogsz dönteni.

2010. febr. 12. 16:15
 8/25 FFDP ***** válasza:
77%
Ez elég nehéz döntés, beszállhatok q - nak? :D
2010. febr. 12. 19:09
 9/25 A kérdező kommentje:
egy msn-címért cserébe...hááát...meglátjuk ;D
2010. febr. 16. 15:37
 10/25 anonim ***** válasza:

15 éves vagy.

Gondolom nem is nézel ki rosszul ha ennyi pasi van körülötted, és igen előfordulhat, hogy több is tetszik ezek közül, de ez később is előfordulhat majd, csak most még sajnos nem tudsz egyszerűen dönteni, majd kialakul ez még, szerintem első lépésként valóban az lenne a legjobb ha megismerkednél velük és barátkoznátok, ha megismered valakinek a belső értékeit mindjárt másképp fogsz nézni az illetőre... vagyis pontosan ez az amire később rájössz majd és valamennyivel egyszerűbb lesz választani ha később is szembesülsz ilyennel.

2010. febr. 18. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!