Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor télen mit néznek meg a pasik az utcán egy lányon?
Figyelt kérdés
Mivel most tél van: hosszú kabát van rajtam, sapka/kapucni, nyakig be vagyok bugyolálva, de mégis csomószor majd kiesnek a szemükön a pasik ahogy közlekedek itt-ott.
Miért? Szerintem ha így be vagyok öltözve nem sok látni való van rajtam...
2010. febr. 11. 21:34
11/22 anonim válasza:
én a a szexi magassarkú csizmákat szoktam vizslatni a csajokon, a kabát alól kivillanó mintás harisnyákat. meg az arcukat természetesen!
12/22 anonim válasza:
A szem sokmindent elárul, ezért azt nézem.:)
13/22 anonim válasza:
a sáljukat.minél nagyobb annál szemrevalóbb.
14/22 anonim válasza:
ugyanazt mint nyáron, arca szeme, öltözködéséből is sokminden lejön amugy hogy milyen stilusa lehet, járása... csak a nagypofáju bunkok nézik mindig csak a seggét meg a mellét a lányoknak... akikhez meg általánositják a többi amugy értelmesebb srácot, mert minden pasi olyan... pedig nem... csak a lányok vhogy nem hajlandók észrevenni azt aki nem csak megdugni akarja őket és nem csak jól kihasználni meg átverni...
16/22 anonim válasza:
lányoknak arcuk általába látszik
rövid kabát szűk farmer
17/22 anonim válasza:
Szerintem a térdig érő csizma nagyon sexi...
Ilyenkor benne gyakran arra is ránézek...
18/22 anonim válasza:
Egy szexi 20cm-es burokban nagyon aranyosak tudnak ám lenni a lánkák :)
19/22 anonim válasza:
Azt hiszik, hogy női ruhába öltözött pasi vagy :))) nőimitátor :))))
20/22 anonim válasza:
Ha riszálod a szexi popsidat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!