Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek h észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki két évvel alattam jár és megtetszett. Próbáltam már a szemkontaktust, és mikor voltunk kb 10 személyes társaságban, és ő is ott volt, próbáltam valamennyire felkelteni magamra a figyelmet jó értelemben. De semmire sem figyelt fel. Mit tegyek?
2010. febr. 11. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Vágj hozzá egy félkilós kenyeret.
2010. febr. 11. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:

menj oda hozzá,valami közös érdekes témátok csak van?!

kérd a segítségét,vagy te segíts neki.

ha nem válik be akkor sincs semmi baj ,nem vesztettél semmit

csak ő téged

2010. febr. 11. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kezdeményezz beszélgetést. Nem baj, ha elsőre nem lesz semmi, majd kialakul :)
2010. febr. 12. 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Kössz az válaszokat. Az csak a baj, h tejjesen passziv, és igy igazából nem lehet látni h valakivel kommunikálna, csak a barátnöi mondják h joarc meg a többit.
2010. febr. 12. 19:00
 5/5 anonim válasza:
én ajánlok a kenyérhez kolbászokat is :D meg dobjál még neki egy liter tejet is ha már ilyen adakozó vagy
2010. febr. 14. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!