Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy többé ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy többé ne forduljon elő, hogy a fiú meghiv valahova, aztán nélkülem megy el? 18L

Figyelt kérdés
Többször is elhivott: kávézóba, koncertekre, egy házibuliba (ahol szivesen fogadtak volna), hozzá haza, tervezgetett randikat. Aztán utolsó percben nem mondott semmit, időt se, hogy mikor hogy lesz, én meg nem emlegettem, mert nem szerettem volna tolakodni. Volt úgy, hogy ő se ment el, vagy csak egyik haverjával ment. A kapcsolatot meg a barátságot szeretném vele folytatni, mert jó barát. Viszont ezeket amiket leirtam ide, nem szeretném direkt megmondani neki

2015. febr. 13. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legkorrektebb, ha megkérdezed mit akar és hova megy(elmegy-e tutira) ?
2015. febr. 13. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ezt pont, hogy meg kellene beszélned vele. Máshogy nem fogod megtudni, hogy mi van valójában, csak ha tisztázzátok, hogy most akkor kinek mik a szándékai, stb.
2015. febr. 13. 23:23
 3/3 PearlDiver ***** válasza:
Nem értem, miért tolakodás, ha megkérdezed, hogy akkor pontosan mikor és hol találkozunk...
2015. febr. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!