Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajnak mi tetszik a fiuban?
Változó. Külsőleg vagy belsőleg?
Mert akkor én leírom, hogy nekem mi. Nincs kimondott pasi ideálom, ami a külsőt illeti. A lényeg, hogy tiszta, ápolt legyen, adjon magára, legyen stílusa. De azért nem kell, hogy ilyen piperkőc legyen, az már idegesít. Van pár adottság, ami jó ha van, pl. ha kicsit izmos a srác, nem kigyúrt, csak izmos. Dagi ne legyen, se nagyon sovány.
A belső az ami igazán számít. Először is, a pasi legyen magabiztos. Legyen kisugárzása. Higgye el magáról, hogy ő egy jó pasi, ne várjon folyton megerősítést erre. Legyen laza, vidám, kicsi gúnyos. Ami nekem az egyik legfontosabb, hogy intelligens legyen, értelmes, művelt. De ne legyen beképzelt az miatt, hogy ő mit tud. Szóval ne legyen sznob. Ezek mellett persze legyen őszinte, nyílt, mondja meg mit gondol, ne kerteljen állandóan. És persze legyen hűséges. És ne akarjon birtokolni. Bízzon abban, hogy én őt szeretem, és nem csalom meg, és ne akarjon állandóan ellenőrizni.
Csajtól függ szerintem. Már írtam egy hasonló (gyakorlatilag ugyanilyen) kérdéshez korábban: ha ezt általánosan meg tudnám válaszolni, akkor azt nem itt tenném, hanem egy könyvben és milliárdos lennék belőle...
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!