Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e valami? Nagyon tetszik egy csaj csak ő 23 én meg 16?
Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 21:47
1/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem lehet. A lányok sokkal korábban érnek és mindig az idősebb pasikhoz vonzódnak pont ez miatt. Kivéve, ha pont a fiatalabbak jönnek be neki, bár ez nagyon-nagyon ritka főleg ebben a korosztályban!
2/6 anonim válasza:
Attól függ :) Igaza van az első válaszolónak, viszont nekem bejönnek a fiatalabb srácok.... 20éves vagyok és simán el tudnám magam képzelni 15-16éves sráccal... Mondjuk ez nálam szerintem egy kis perverzió :$
3/6 anonim válasza:
Éljenek a perverz lányok :D
Nekem is volt szerencsém párhoz, bah, szép a fiatalság ^^
4/6 anonim válasza:
Legyünk reálisak. A csajoknak általában az öregebb pasik jönnek be, bár nem elképzelhetetlen, hogy valaki fiatalabbal járjon, vagy akármi, de öszintén nekem ez egy kicsit abnormális. 16 évesen a fiúk még nagyon éretlenek, egy 23 éves lánynak meg az kell, hogy komoly legyen és férfias.. De ez csak az én véleményem.
Morena
5/6 A kérdező kommentje:
az elöző csajom is 18 volt szóval nem tom de én az idősebbeket szeretem ez naon gáz???
2008. aug. 23. 21:31
6/6 anonim válasza:
Nem gáz, de egy 23 évesnél olyan túl sok esélyed nincs. Nem azt mondom, hogy semmi, de 1% alatti... Szóval szerintem ne reménykedj.
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!