Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randis Valentin napra mit ajánlotok?
Szerintem verjétek a seggetek a földhöz, vagy számoljatok hangyát...
Most őszintén, te ismered azt hogy ő milyen és mit szeret, te tudod a lehetőségeidet és mégis itt várod a csodát??
Vegyél neki egy csillagot :)
De a lényeg,hogy ne legyél nyálas csak mert Valentin nap lesz.
Valentinnak hívják valamelyikőtöket? Netán Bálintnak? Akkor mire föl vennél ajándékot ELSŐ randira?
Menj rózsaszín tüllszoknyában, rózsaszín csipkefelsővel és rózsaszín masnival a hajadban :D
Nézd haver, ilyet én is csináltam, de azt tudtam, hogy a csajnak már akkor bejövök.
Szóval, amikor mi találkoztunk, mi aznap már össze is jöttünk. Persze, ebbe bent lehetett az is, hogy valentin nap volt pont, mert az olyan romantikus :D
Azért figyeljetek a bolygók együttálására is, meg előtte a horoszkópé se árt, meg a javasasszony, varázsgömb meg tábortűz, tüzijáték és ágyútűz, magyar ultrafilharmonikusok, és egy iszlám próféta.
Lehtőleg ne legyen azonos a keresztnevetek, és várjátok meg a csillaghullást is ha van folyópart a közelben akkor gondola meg Sole Mio, ügyelj a részletekre és a tökéletességre, nehogy kinaradjon valami, mert a pillanat nem megismételhető, feszület és szenteltvíz a meglepi ellen, és ha fellángol a szerelem, a környékre rendelt önkéntes tűzoltó is jöhet, karhatalmi felügyelet, nehogy valaki megzavarjon a koncentrálásban és kirendelt páncéloshaderő a körzet 100 km-es lezárásához, szúnyogírtó, és légvédelmi rakéta, sintér vadász nőgyógyász, sebészeti team, bemosakodva és bábaasszony, CIA, EKG, EEG, és KGB, házassági ajánlat esetére ciánkapszula, végrendelet, közjegyző és máris a végére ugrottatok.
Mindezt csak Valentinnapon lehet, minden más időpont halvaszületett ötlet, de azért nehogy elkerűljétek egymást, mert az említetten felsorolt stábnak összetörne a kicsi szíve, és le kellene fújni a MARSra szállás tervét a NASA-nál.
Csak így lehetsz biztos a dolgodban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!