Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lany o 17 eves en meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lany o 17 eves en meg 18 es ha elviszem egy hotelba akkor az mar buncselekmeny?

Figyelt kérdés
egyik ismerosom azt mondta hogy akkor mar hivnifogjak ram a rendoroket kiskoru megrontasa miatt
2015. febr. 12. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Vidd csak nyugodtan. Nem lesz baj.
2015. febr. 12. 12:44
 2/9 anonim válasza:
Nem számít annak!
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja :D De azért vigyázz :D Amikor a TEK esek könnygázt dobálnak a szobába lehet gyorsan elmész :DD
 4/9 anonim ***** válasza:
ha 14 alatt lenne, akkor
2015. febr. 12. 12:45
 5/9 A kérdező kommentje:
rendben :) koszonom a valaszokat :)
2015. febr. 12. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért mondja, mert hülye...

14 felettivel akkor dugsz, amikor csak engedi.

2015. febr. 12. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha az lenne, amire engem akart rávenni egy itteni csaj, akkor lenne gáz.

Tegnap azt hiszem pont kiírtam ide, hogy szeretem ezeket a jó fiatal csajokat, egy 14 éves kérdezőcsajnak.

Erre rám ír egy lány, gondolom ismerkedni akart. Ő 13 volt, el kellett utasítanom a további közeledést.

Valahol meg kellett húzni a vonalat, és 14nél tették. Ha én valahogy össze jöttem volna a 13 évessel, akkor kerültem volna be a börtönbe egy csaj miatt...

Ennyit nem ér, inkább a 14 és a felettiekkel csinálom a dolgokat.

De egy 17 évesnél ilyen nincs, már eléggé a 14 felett van.

2015. febr. 12. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyrészt a 17 éves lány már nem kiskorú, hanem fiatalkorú.

Másrészt 14 éves kor felett az illető azzal létesít testi kapcsolatot, akivel csak akar, lehet ez 41 éves pasas is.

Egyedül akkor szívnád meg, ha a csajszi 14 alatt lenne.

Bár arra is van egy törvény, hogy ha a lány elmúlt 12, a srác pedig még nincs meg 18, akkor ők is szexelhetnek.

Különben meg elmentek szállodába, azt mondod, hogy mindketten elmúltatok 18 évesek, kifizeted az illetéket, és kész.

Nem fog ott állni a recepción egy rendőr, és azt csekkolni, hogy 17 vagy 18 éves a partnered.

Szóval nyugi. :)

2015. febr. 12. 13:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha csak nem erőszakolod meg, senkinek semmi köze hozzá.
2015. febr. 12. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!