Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha egy kínai csajszival randizok? Mennyire elfogadott ez a társadalomban?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ezt mert ugye, ha romákról lenne szó akkor a magyarok többsége azt elítéli érthető okok miatt.Meg persze a romákkal(persze tiszt. a kivételnek) ellentétben a kinai szorgos nép/kisebbség, tehát nem segélyeken lógnak. Az itt a probléma hogy a szüleimnek még nem mondtam el.Biztos meg lenne a véleményük, ők szerintem azzal jönnének hogy a kinaiak meg veszélyesek.Tényleg így van? van miért tartanom?

Meg érdekes a környezetem, haverok, barátnők hogyan reagálnának erre...

Érdekes, van egy néger/szinesbőrű(gyönyörű félvér) lány ismerősöm is, de őt pl. tuti elfogadná mindenki, vagyis legtöbben.

2015. febr. 12. 07:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Csak vigyázz, mert borotválkozni nem szeretnek :D

Fürdőben dolgozom és van szerencsém mindig látni az öltözőben,hogy egyik sincs megborotválkozva. :D "

Nekem ez nem gond, mert már nagyon unom a borotvált nunit, nekem annyira pedónak hat, de hát a többség nem így van vele.

Hány exemnek könyörögte hogy sak egy kicsit legen hossabb??! :XD

2015. febr. 12. 08:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Majd meséld el hogy alakult, ha elkezdtek randizni. Nagyon érdekelne milyen egy ennyire más kultúrából érkező csaj.
2015. febr. 12. 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Elég hülye vagy! Még ha szerelmes lennél bele, akkor is azt mondanám, inkább ne tedd! Nem magatok miatt, hanem a születendő gyerek miatt, aki sem ide, sem oda nem fog tartozni, és identitászavarosan fogja élni az életét. Mint amikor egy zsidó meg egy keresztény házasságból születik gyerek. Az ugyanígy érzi magát, csak erről nem beszélnek, csak a közeli barátoknak.
2015. febr. 13. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de ne csodálkozz, ha amikor elmész hozzájuk, az övéi ferde szemmel néznek rád. :))
2015. febr. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!