Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha el kezd beszélni velem egy fiú/férfi, egyből arra gondolok, hogy csak ki akar használni, ez gond? 19L
Figyelt kérdés
Szeptemberben az egyetem miatt kerültem nagyobb városba, előtte nem nagyon voltak ilyen gondjaim, de itt többször beigazolódott ez a "sejtés". Mára már minden szituációban félek tőle, hogy, na ő is csak azért szólított meg, mert fiatal, feszesre vágyik. Ma is volt ilyen. Akkor is, ha csak kedves a férfi, én belemagyarázom, és parázok rajta.
Itt is olvastam valahol, hogy a férfiaknál ez így megy, szinte már elbárják a viszonzást a kedvességükért. Ez helytálló?
Ha nem kell információt kérnetek stb., és mégis beszélgettek egy lánnyal, az néha nem csak azért van, pasik?
2015. febr. 11. 22:38
11/18 anonim válasza:
lehet, h ha látsz egy rendes srácot, akkor neked kéne vhogy kezdeményezésre kényszerítened, nem? :) mondjuk ezt ránézésre nehéz kideríteni, mert sokban tényleg ott van a kisördög, h finoman fogalmazzak, ma is találkoztam kettő ilyennel is, egyik pedig még idős is volt, és egyikből se néztem ki, az idősebbekből pedig főleg nem szoktam, szóval ilyen az élet.
12/18 anonim válasza:
A férfi csak arra megy, hogy becserkésszen egy nőstényt, és jól meghágja. Beindítják a mellei a feneke, az arca a szép alakja, és beindúlnak a párzási ösztönök, oda megy és elkezd neked nyálas nyalizós kenőszöveget bevágni, hogy bedőlj neki és majd később jól gerincre vágjon. Sose volt ez máskéép, most is így megy, aki nem ezért megy oda a lányhoz, az meleg, asszexuális, vagy hazudozik. :D
13/18 anonim válasza:
csak, h úgy tűnjön a dolog, mintha skizo lennék (% miatt :D), ezért leírom, h ez sztem nem igaz. Én pl. élvezem, ha vkinek a fejében van vmi, és egy kevésbé szép csajt is vonzóvá tud tenni számomra, utána már más a helyzet, mert akkor már lehet, h az a célom, amit leírtál korábbi válaszoló, de akkor nem a teste miatt csak. :) Amúgy meg én szeretek simán is beszélgetni/levelezni csajokkal, mert tényleg a sok csaj sok hülyeséget hordoz, és ezáltal fel lehet készülni sok dologra. :) Bocsánat csajok, de ez így van.
14/18 anonim válasza:
Ez van. Nagyon kevés van, aki nem a szex miatt ismerkedne a csajjal. Zok inkább az alsóbbkategória, a rondábbak, igénytelenebbek. Ott van az embernek értékrendje.De mikor az ember kigyúrja magát, kirakja mindenét, márkás cuccokban jár az azt jelenti hogy egy nagy senki, és azok kellenek hogy tűnjön valaminek, és manapság ez megy egy férfi agyában ránéz a csajra "de ronda pfúj de lehet ő tenné a leg boldogabbá)" ránéz egy másikra "azt nézd hogy kint van a melle, de jó segge van, úgy beg****nám" és kész. lehet itt tagadni, vagy cáfolgatni de ez van!
15/18 anonim válasza:
Miért használna ki akárki is? Te nem élveznéd a szexet?
16/18 anonim válasza:
tudod egy kapcsolat többről szól mint a szex, ha meg csak arról, az nem kapcsolat. de lehet te ezt nem érted :D
17/18 anonim válasza:
az is kapcsolat, ezt hívják úgy, h szexkapcsolat. :D
18/18 anonim válasza:
Én rendesebb srácnak érzem magam és pont egy ilyen lánnyal próbálok ismerkedni, mit ajánlanál mit csináljak másképp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!