Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindent meg teszek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent meg teszek hogy szépnek tartsanak mások és valahogy mégse látok változást? Ez lehet azért mert magas vagyok? Vagy csak szimplán csúnyának tartanak? .

Figyelt kérdés

175centi vagyok

Barnás vöröses a hajam hosszú ( göndör )

Indie féle a stilusom.

54kg.

2010. febr. 10. 22:27
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

nem nagyon jutott más az eszembe...:D

Hát akkor jó köszönöm.

2010. febr. 11. 13:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Én szerintem ne másoknak próbálj meg megfelelni.. hanem magadnak..

Szerintem.. a barátaid/ismerőseid/családtagjaid.. akinek épp megakarsz felelni.. ők úgy szeretnek ahogy vagy... és elfogadtak..

Aki nem szeret.. valószínűleg szépnek se tart.. mert mivel nem szeret.. semmi szépet nem lát benned.. nekik ne akarj megfelelni..

Így a külsőd.. hát aranyos szép arcod van alapból.. csak túl sok a smink.. ami már kicsit visszataszító lehet..

És a magasságodon nem tudsz változtatni... de ehez a magassághoz túl sovány vagy.. legalább is az én szememben..

A fiúk jobban szeretik h ha a lányon van mit fogni.. és nem csak elöl deszka hátul léc..:/

Meg persze a belső szépség..egyéniség is nagyon soklat számít..

Ha valaki csúnyán beszél.. mert ő akar lenni a legmenőbb legnagyobb.. az gáz..:/

Eezekre is figyelj oda.:)

2010. febr. 11. 19:20
 23/24 A kérdező kommentje:

ennek a kifejezésnek hogy szoposribanc megvan a maga története úgy gondolom nem kell félre érteni hogy csúnyán beszélek .

És köszönöm a hosszú tömör választ elgondolkodtató (:

2010. febr. 11. 21:15
 24/24 anonim ***** válasza:
15 évesen nem értelek. Ne akard azt, hogy mások lássanak szépnek, fogadd el magad. Most lázadsz, magadra aggatsz fölösleges dolgokat, majd le fog tisztulni ez a stílus és a lázadás sztem. A magas lányok elég vonzóak tudnak lenni, de legyen kisugárzásod, fogadd el magad és ez fog látszani. Ami a legfontosabb mosolyogj sokat:) Az nagyon bejön nekünk, hidd el. Egy mosolygós csaj mindig szép!
2010. febr. 11. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!