Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buliban visszautasítottam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban visszautasítottam, most meg fura. Ez most mi?

Figyelt kérdés

Ismerős srác rámhajtott egy buliban, amit hagytam és táncikáltunk, összebújtunk, de nem engedtem meg hogy végül megcsókoljon. Ezután nagyon furán reagált, majd másnap írta hogy felejtsük el ezt ami ott történt.

Gondoltam oké, akkor ennyiben marad a dolog, főleg a kis üzenete után. De azóta akárhányszor találkozunk, kerüli a tekintetemet, fagyott a levegő, alig szól valamit.

Ez ilyenkor mi? Csak ég a feje? Vagy érdekelném neadjisten?

2010. febr. 10. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
talán tőle kéne megkérdezni...istenemXDXD
2010. febr. 10. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Rohadtul zavarja a dolog. A buliban észrevette, hogy nincs esélye nálad, hát akkor gondolja, nincs is értelme tovább a régi kapcsolatot fenn tartani veled.
2010. febr. 10. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Lekoptattad, ezek után én is kerülnélek...
2010. febr. 10. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
lekoptattad és ég a feje. ennyxi.
2010. febr. 10. 21:40
 5/13 A kérdező kommentje:

és ez igaz abban az esetben is,ha a csók úgy nem volt meg hogy így majdnem igen, csak az utolsó pillanatban mégsem? Szoval így elég közel volt az arcunk.

Fú ezt így nehéz megmagyarázni, mert nagyon vonzott a srác, csak nem valahogy nem éreztem magam készen.

De nem így undorral löktem el hogy "hé mit képzelsz" vagy ilyesmi...

2010. febr. 10. 21:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor keresd te, ha akarsz tőle valamit, csak akkor fog lépni!
2010. febr. 10. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
ha úgy lökted el h hé mitképzelsz, akkor ne csodálkozz h kerül.
2010. febr. 10. 22:01
 8/13 A kérdező kommentje:
mondom pont nem úgy löktem el :)
2010. febr. 10. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Most akkor a nem=igen, vagy mi?
2010. febr. 10. 22:04
 10/13 A kérdező kommentje:

Egyébként kettes kérdés: egy ilyen üzenet után, amiben kb ez jött le hogy én ne ábrándozzak róla, van értelme nekem kezdeményeznem?

Mert hogyha az van amit mondotok,hogy csupán a feje ég, én meg csinálok valamit, még koppanhatnék is.

2010. febr. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!