Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márcsak 1 csók választ el a boldogságtól?
szoval van egy lány akit már 1 hónapja minden héten találkozunk majdnem napi szinten(2-3 napot egy héten)
és minding ölelkezünk(ilyenkor lejebb csusztatom a kezem a fenekére...és nemszol)volt már szájra puszi is,és arcra puszi is.
már az elején mondtam h szeretnék vele összejönni és ő is összeakar.ma is találkoztunk és mondtam h közeleg a valentin nap és addigra jovolna összejönni...erre ő azt mondta h nem rajta mulik.
utána irt sms-t h:"ez amit csinálunk ez csak barátság,de mondtam h járni szeretnék vele és ehez ez kevés lesz amit csinálok" itt azt kell érteni h lépnem kell és megkell csókolnom?!
de én még nem csokoloztam és nemnagyon tudom h mi lenne ha rosszul sülne el:S
már mondtam neki h még nemcsináltam...és mondta h ha nemteszem meg akk nem is fogom tudni h h kell.
akk ez aszt jelenti h már csak a csók választ el bennünket???
köszi h elolvastad!
értelmes válaszokat kérek!
kor nemet is irjatok!!!
am ő is meg én is 16 évesek vagyunk
Bármit is csinálsz cselekedj mert hama megunja. Baromira 1xű dolgod van. Ahogy látom néha van szájrapuszi, ilyenkor szemébenézel közeledsz felé és csókóld meg. Smacizzatok. "Nem rajtam múlik" szöveggel már volt dolgom. Arra céllozhat, hogy lépjél már valamit és legyél cselekvőképesebb mert azt szereti.
Rem segítettem
hát végülis igen segitettél...de a szájrapuszi is csak egy alkalommal volt,de akkor sem 1 db hanem jóh sok:D:P
de utána már nem is engedi h szájrapuszit adjak mert aztmondja h nem szereti:S
márcsak a csókban bizhatok...ami vasárnap rem h meg is történik...
20:02 vagyok. Lényeg, hogy legyél biztos abban amit csinálsz és legyél célratörő. Csajok szeretik ha "férfivel" van dolguk.(Ezt nem ugy értem, hogy kempeld be és levadászod:D Lassan de biztosan)
Amit levettem a szövegeidből az az, hogy a csaj már tett sokat érte, de te csak követed őt és nem lépsz.
Ezért nem akarhat szájrapuszit adni már, mert várja hogy csinálj már vmit. Ha nem akkor meg nem..:DÉn sem tudhatom 100 asra.
De azért ne kezdj el ott hajolgatni aztán vissza mert mégse akarod megcsokolnixD
-Hall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!