Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok olyan férfi van, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan férfi van, akinek egyszer élete során volt esélye udvarolni egy igazán jó nőnek, de akkor azt elszúrta?

Figyelt kérdés

(Tudom, hogy ez a megfogalmazás nagyon sértő a nőknek, de most értsék meg ez egy kimondottan férfi kérdés, olyan, mint a foci, vagy a box, vagy az első svájci bicska, csak "kicsit" fontosabb.)

Úgy is feltehettem volna, hogy van olyan, akinek egyszer életében majdnem lett egy igazán jó nője, de akkor elszúrta?

És megítélhettek, de úgyis tudom, hogy minden nőnek létezik az "álompasi" és minden férfinak is az "igazán jó nő".

Az más kérdés, hogy igyekszünk emberi módon párt választani (szerelemből) és nagyon nem csak ezek számítanak! Legalábbis remélem...

#ismerkedés #lefagyás #randizás #elrontás #leblokkolás #elszúr #igazán jó nő #elszúrta #elbarkácsolta
2015. febr. 8. 00:37
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Életemben először éreztem azt, hogy anélkül a nő nélkül nem tudok élni, de neki volt valaki aki tetszett (nem voltak együtt, csak odavolt a srácért). Rengeteget beszélgettünk anno, de ő csak barátként tekintett rám és akárhányszor próbáltam felé közelíteni komolyabb szándékkal azt mindig elutasítás kísérte. Ott tartottam, hogy, ha ezt a nőt, aki számomra tökéletes, nem kaphatom meg akkor nem szeretnék az életében lenni, hogy lássam ahogyan boldog és kapcsolata lesz. Szóval úgymond vitát szítottam, hogy eltávolodjunk egymástól, mert nem bírtam idegileg a dolgot. Soha nem éreztem még olyan üresnek magam. Akkora űrt hagyott maga után, hogy nehezemre esett a mindennapi élet. Így telt el négy hónapom, minden nap ő járt a fejemben hiába próbáltam elfelejteni, de tudtam, hogy elszúrtam a hülyeségemmel és soha nem lehet már az enyém! Azonban hallottam barátnőjétől, hogy érdeklődik irántam, mi van velem, mit csinálok, élek-e még? Ott megtört a jég és egyből fel kellett keresnem és találkozni vele. Talán nem teljesen jó a válasz a kérdésedre, de szerintem nincs olyan, hogy teljesen elszúrni egy dolgot. Én is azt hittem, hogy vége van mindennek, és mégis ma ünnepeljük az évfordulónkat! Szóval fel a fejjel, mindig van remény! :)
2015. febr. 8. 00:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Rendben, de én arra gondolok, hogy nem vagy szép, kisportolt, menő, nem vagy kitűnően okos, nem keresel, csak keveset, csak átlagos vagy és egyszer felkelted az érdeklődését mégis egy okos, szorgalmas, sportos, egzotikusan szép nőnek az életedben, de elbalfácánkodod... és utána megint jönnek a lehet, hogy kedves és aranyos és okos, de picike és gömbölyű, kövérkés lányok, akiknek az arca sem tettszik és megint nagyítóval kell keresned a szépséget azokban a nőkben, akik érdeklődnek irántad! Ebből nem lehet tanulni... Szerintem nem valljuk be magunknak sem, de mindenkinek volt egy ilyen, vagy van egy ideálja. Ez egyébként sokszor tudat alatti és sokszor nem is jó, mert nélküle boldogabb lehetne az ember! Sok boldogtalanság forrása. De akkor is ott lehet. És miután megtörtént és elszúrtad, sok idővel ezután eszedbe jut és magadban elnosztalgiázol ezeken a gondolatokon...
2015. febr. 8. 00:48
 13/21 anonim ***** válasza:
#11 Ez most jól esett, köszi! :)
2015. febr. 8. 00:53
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem egy olyan lány is lehet később az ideálod, akit elsőre nem találsz szépnek, de ahogy megismered, és megkedveled, ő lesz a legjobb ;)
2015. febr. 8. 00:53
 15/21 A kérdező kommentje:

11: Köszönöm, elnézést, amire válaszoltam, tíz válasz érkezett!

Igen, én is jártam így ugyan nálam a lány nem akarta és barátként akart és a végén mivel csak ő maradt nekem, annyi levelet írtam neki, mindig megírtam ha jó történt velem, meg próbáltam kedves lenni, ami nem sikerült, mert szerinte sértő voltam. Elege lett belőlem és vitát szított, kitapogatta a gyenge pontjaimat és nagyon csúnyán kiborított. Ezzel vége lett mindennek. Bele is betegedtem fizikailag.

Az "igazán jó nő" is majdnem "megvolt", mármint majdnem elkezdődött egy kapcsolat, de hülye voltam és nehéz napom volt, ahelyett, hogy vele tartottam volna az éjjel, úgy, ahogy voltam, hazamentem a szállásomra és ágynak dőltem, emlékszem rá gondoltam, úgy aludtam el és nem hittem el, hogy velem történt az a nap, talán vele is álmodtam.

De utána nem válaszolt már a leveleimre se... és soha többet nem akart velem sehova elmenni.

Remény..., nem tudom, lehet a lottó ötösre van, de hogy a nőknél ez mit jelent? Én már reménykedtem nagyon sokat, nem teszem. A fenti témában is csak a különös, egyedi életérzés fog meg, amit bevallok, picit szeretek is újraélni.

2015. febr. 8. 01:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Remélem működik.:

Üvegtigris 3: Végső fanyar mosoly

https://www.youtube.com/watch?v=qW7nZIr-AmI

2015. febr. 8. 01:13
 17/21 A kérdező kommentje:

Egy komment a filmrészlet alól.:

"Én is örültem ennek a befejezésnek, mert tükrözi a valóságot."

2015. febr. 8. 01:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik a való életben......

Az a Nő akit túl tökéletesnek hiszel az nem létezik, csak Te emeled fel azzá!!! A szerelem vak, sajnos gyakran elveszítjük józan ítélőképességünket és mindent szépnek és jónak látunk.

Nekem is volt ilyen Nő az életemben akiről így vélekedtem...aztán ahogy teltek az évek megváltozott véleményem...mert amit 18 évesen még jónak hiszel az 30 évesen már jó ha közepes!!!

37F

2015. febr. 8. 02:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem. Nagy lehetőségek mindig jönnek.

Még csak 21 éves férfi vagyok, de legalább 3-4 nagyon gyönyörű lány jut az eszembe, akiknél volt esélyem, mert tetszettem nekik. És a gyönyörűt nem csak úgy mondom, mert csak én látom őket annak. Rendes gyönyörű arcúak, akik az alapján simán elmehetnének modellnek is akár, de legalábbis nem csak én, hanem a férfiak legtöbbje is megkívánja őket, amikor meglátja őket.

2015. febr. 8. 09:58
 20/21 A kérdező kommentje:
A 18-assal különösen egyetértek. Én is ezt írtam.: "Remény..., nem tudom, lehet a lottó ötösre van, de hogy a nőknél ez mit jelent?" Tehát, hogy az adott pillanatban elvakítanak az érzések (Ahogy írod "love is blindfolded"), de ahogy később kezditek megismerni egymást előjöhetnek pár hónap, max. 1 év alatt olyan ellentétek, amiket nem lehet feloldani, még szerelemmel sem! Reménykedni, pedig nem érdemes, ha egy nő egyszerűen nem tudja, hogy mit akar, annak hiába adsz rengeteg szeretetet, egy idő után megutál, még a virágaid miatt is... Szeretetet a legnehezebb adni. :-( Mert legtöbbször nem fogadják el, vagy ha elfogadják, akkor kezdetben nem őszintén és azt hiszed, hogy sikerült átadni, pedig a kutyának nem kellesz nála, ez a valóság... A legbiztosabb az, ha egy bombanőt képtelen vagy lerázni magadról, mert lépten nyomon ragad rád... Ide kellene eljutni. (A bombanő persze relatív fogalom.)
2015. febr. 8. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!