Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Van az osztályban egy lány, aki után már harmadik éve csorgatom a nyálam hiéba. Első évben próbálkoztam, de őszintén szólva akkor még elég gázul néztem ki... volt barátja is az osztályból, de már nem járnak. Hogy most mit gondol rólam, arról fogalmam sincs, de kb az összes fiúval jóban van, és olyannal dumál meg hülyül egy csomót, akiben fingom nincs, h mit lát, mert egy beképzelt majom, de komolyan, ezt nem a féltékenység mondatja velem... én pedig sztem normális vagyok és elég érzékeny is. Pillanatnyilag van a sulin kívül barátja, de ki tudja, meddig tart. Amúgy szinte az összes fiúnak tetszik.

Légyszi segítsetek, mert valahogy túl kell lépnem rajta. Egyszerűen nem bírok ezzel mit kezdeni, minden nap látnom kell, és számomra ő a tökéletes, nem tudom mit tegyek.

17/f

2010. febr. 10. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Hello.Hát én is igy voltam nem is olyan régen:)Tanácsként azt mondom,hogy keressél másik lányt.Mert ha probálkozol több mint valoszinü,hogy ugysem fog sikerülni.Igazábol ezt tul hosszu lenne elmagyarázni.De ha megadod az msnedet elmondom ha van böven idöd:)Keressél másik babaát:)komolyan...ne fuss olyan busz után ami nem fog megálni
2010. febr. 10. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha semelyik sem áll meg?
2010. febr. 10. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb megáll az egyik.

Keress tényleg mást.

2010. febr. 10. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elsö vagyok.:)

Bizzál magadban.Légyte mindig önmagad:)

2010. febr. 10. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem is a annyira tökéletes mint azt te hinnéd. Keress benne hibát vagy más lányt.
2010. febr. 10. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj !! 1 féle képpen tudod csak elfelejteni!!!!

Bekell próbálkoznod nála ,különben nemfogod tudni hiddel!

Az az érzés fog téged kínozni h: A francba miért nem próbáltam meg??? Lehet h lett volna esélyem...!!

Próbálkozz be!! Hiddel segít

2010. febr. 10. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Én is csak ezt látom a megoldásnak...

De vágod, nincs kedvem egy egész osztály előtt beégni... pláne, hogy már a fél osztály bepróbálkozott nála. Kb. mindenki utálna...

Ráadásul sztem ő elvből nem járna senkivel az osztályból, mert az csak bajokat szül, amit amúgy megértek.

De amúgy igazad van:(

2010. febr. 10. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!