Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tetszik nektek valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik nektek valaki, majd fél évig nem látjátok, és aztán újból megjelenik, ti mit éreztek?

Figyelt kérdés

Nem jártatok meg semmi, csak nagyon bejön. Majd az illető eltűnik az életetekből (költözés,elutazás stb.), majd egyszercsak újból megjelenik fél évre rá.

Visszatérnek a régi dolgok, érzések?

2010. febr. 10. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
ki vagy? mi a neved? :D
2010. febr. 10. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ,h előtte mit éreztem iránta...ha csak szimplán tetszett,akkor talán fél év múlva már nem is tetszik,ha többet éreznék iránta...tuti elgyengülnék,ha újra látnám!
2010. febr. 10. 13:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Nemet, életkort lécci!

Kiváncsi vagyok hogy élik ezt meg mind a fiúk, mind a lányok.

2010. febr. 10. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem múltkor volt ilyen.

Volt egy pasi, aki eszméletlenül bejött, de lekoptatott, mert nem jöttem be neki.

Azóta nőiesedtem és ha viszonyítunk szebb is. Szembejött velem, mikor buszról jöttem hazafelé. Hát majd kiestek a szemei, mikor köszönt. Én gúnyosan megmosolyogtam aztán mentem tovább.

Most már késő.. (:

18L

2010. febr. 10. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Imádtam ! Vissza jött és belehaltam ;(

29L

2010. febr. 10. 15:19
 6/8 anonim válasza:
beleremegtem és begörcsölt a gyomrom de már régen volt talán igaz sem volt 30F
2010. febr. 10. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Középiskolás voltam. ő végzős volt amikor én még csak 9-be mentem. szakmás volt és ő januárba végzett:S mivel bejöttünk egymásnak szeptemberben megint visszajött a suliba,hogy na.. leérettségizik:D (gondolom nem csak miattam) Elvégezte az érettségit, után pedig beiratkozott ugyanabba a suliba még egy szakmára:D Sajnos az élet otromba fintora,hogy sosem jöttünk össze mert mindig közbeszólt valami:S Azóta is,és akkor is ha újra és újra látom megdobban a szívem,remeg kezem,lábam,pillangók repdesnek a gyomromban és elpirulok:) és ez örökre így is marad! Már nem bánom,hogy nem jöttünk össze mert így ő lesz az én örök vágyam(:
2010. febr. 10. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:

mikor elment és nem láttam akk beletörődtem h nem látom és megpróbáltam elfelejteni

de mikor ujra láttam majd bele haltam az érzésbe hogy tetszik és dobbant a szívem

2010. márc. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!