Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik nektek valaki, majd fél évig nem látjátok, és aztán újból megjelenik, ti mit éreztek?
Nem jártatok meg semmi, csak nagyon bejön. Majd az illető eltűnik az életetekből (költözés,elutazás stb.), majd egyszercsak újból megjelenik fél évre rá.
Visszatérnek a régi dolgok, érzések?
Nemet, életkort lécci!
Kiváncsi vagyok hogy élik ezt meg mind a fiúk, mind a lányok.
Nekem múltkor volt ilyen.
Volt egy pasi, aki eszméletlenül bejött, de lekoptatott, mert nem jöttem be neki.
Azóta nőiesedtem és ha viszonyítunk szebb is. Szembejött velem, mikor buszról jöttem hazafelé. Hát majd kiestek a szemei, mikor köszönt. Én gúnyosan megmosolyogtam aztán mentem tovább.
Most már késő.. (:
18L
Imádtam ! Vissza jött és belehaltam ;(
29L
mikor elment és nem láttam akk beletörődtem h nem látom és megpróbáltam elfelejteni
de mikor ujra láttam majd bele haltam az érzésbe hogy tetszik és dobbant a szívem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!