Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A külső vagy a belső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső vagy a belső számít?

Figyelt kérdés

Nem annyira jóképű férfi de a belső értékei nagyon szépek és minden nő ilyet kívánhatna..

Adnál egy esélyt magatoknak vagy a külső miatt elutasítanád?

2015. febr. 5. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na jó most kifejtem,hogy miért vagytok ilyen válogatósak.Az emberek jó nagy része azt hiszi,hogy a külső az olyan nagyon "fontos".Az olyan embernek mikor lesz szerintetek barátja,vagy barátnője? Soha! Kifejtem: Mondjuk van egy normális lány,és az egyik barátja egy adonisz,mint külső,és belső alapján.A lány teljesen beleszeret,de ha ő elmondja azt,hogy szereti akkor mi lenne a válasz: Hát,tudod nekem nem jösz be.És ilyenkor kifejti magában ezt még mellé folytatva: Hát,mert én tökéletes vagyok,ezért egy 10/10-es csajra vártam,mert énis az vagyok,na mind1.Szóval nemfog összejöni ez a dolog ha egy átlagos vagy,és ő valami fenomenális egyéniség.A külsőt jó mindenki nézi,de amit az ember nem vesz észre az az,hogy előbb ismerd meg! Soha ne válogass,mert nem jó a külső része.(ebből nem azt értem,hogy egy izmos kicsit ducihoz). A belső tartja meg az emberben azt a dolgot,hogy jah tényleg azért szeretem,mert jó a humora,és a kedvemben jár.Ez így van.Egyszer mindig kell adni esélyt mindenkinek.Az máskérdés,hogy másodszor is adsz.Szóval gondold meg.
2015. febr. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!