Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lepődnétek meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lepődnétek meg, ha egy olyan férfival randiznátok aki elmondaná, hogy az igazit kereste és ezért nem voltak kapcsolatai, mert nem érte be bárkivel?

Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is hasonlónak gondolom magam, mert míg másoknak a külsőt illetően vannak eget rengető elvárásai, addig nekem a bensőt illetően. Igazából még csak egy lánnyal találkoztam egész életem alatt, akivel eltudtam volna képzelni bármit. Nem hiszem, hogy van még egy hozzáhasonló, hisz azon is nagyon meglepődtem, hogy ő létezik.
2015. febr. 21. 11:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, de pozitív értelemben, mert nekem is emiatt nem volt még barátom.:)
2015. szept. 1. 15:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Tudnám, hogy kamuzik. Nem azért nem volt még kapcsolata mert senki nem kellett neki hanem mert kikosarazták. Utóbbi nem lenne baj, de a hazudozást nem szeretem.

Egy egészséges srácot tiniként hajt a vére, nincs ezzel baj.

2015. szept. 14. 18:53
 14/19 A kérdező kommentje:
És negatívum lenne neked, hogy nem volt még senkije? Vagy nem foglalkoznál vele?
2015. szept. 14. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Mint mondtam az, hogy nem volt még senkije intő jel, de nem baj. Ettől még randiznék vele. Az hogy hazudozik az a baj. Azért már ejteném.
2015. szept. 15. 06:54
 16/19 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy eddig nem voltak sikereim, de tényleg egy olyan nőt keresek aki nagyon tetszik és ne azért legyek vele együtt, mert úgymond nem volt számomra jobb.

3 hónapja lett volna lehetőségem, mert nagyon megtetszettem neki, de nem vonzott annyira és inkább tovább léptem, legyen olyan párja aki igazán vonzónak találja és tudja szeretni.

2015. szept. 15. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha ezt egy nőtől hallanám, akkor kételkednék benne hogy normális. Honnan a fenéből tudná, hogy ki az igazi, ha zéró tapasztalata van kapcsolatok terén. Az, hogy egy férfinak összesen volt egy esete amikor egyáltalán közel került egy nőhöz, de ott nemet mondott, az egészen más dolog. Akkor félénk vagy mittudomén. Csak akkor meg ne jöjjön ilyen hülye szöveggel.
2015. okt. 7. 01:03
 18/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Érdekes. Én mondjuk nem hiszek a tündérmesékben. Azok, akik az igazira várnak, tapasztalatlanok. Ugyanis nem csak első blikkre lehet valakit megszeretni, van, hogy különböző élethelyzetek vezetnek el odáig, hogy milyen jó egymással. Honnan tudja valaki előtte, hogy kivel fogja magát jól érezni? Persze nem kell mindenkivel összejönni, csak maga a hozzáállás eléggé érdekes. Különben is mi bajod lesz, ha kipróbálod valakivel, ha meg mégsem lesz jó a kapcsolat, akkor szakítasz vele és mész tovább. A legtöbb ember előre fél olyan dolgoktól, amik még meg sem történtek.
2015. okt. 15. 23:50
 19/19 anonim ***** válasza:

attól függ, hány éves. ha harminc, akkor én nem érezném jól magam. ha mondjuk 21-22, akkor azt mondom, még belefér, későn érő, vagy valami.

amúgy nem kell fölösleges romantikázásból hagyni, hogy elszaladjon mellettünk az élet.

2015. okt. 27. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!