Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan rázzunk le egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzunk le egy pasit ha nagyon nyomul, de egyáltalán nem jön be?!

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
húzz a sunyiba
2010. febr. 9. 21:58
 2/11 FFDP ***** válasza:
Mond el neki, én is hasonló helyzetben vagyok (mármint lekoptatott :S) és már 3 hónapja ostromlom a lányt és habár többször jeleztem neki, hogy nyugodtan "koptasson le" ha úgy tetszik, mindig mást írt. Mindkettőnk idegeinek és idejének rosszat tesz.
2010. febr. 9. 21:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Pl. úgy hogy bocs de nem vagy az esetem

A férfiak az egyenes beszédet szeretik.

4/11 FFDP ***** válasza:
Szóval mond el neki (lehet, hogy pont én vagyok XD)
 5/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy legyetek csak barátok. Érteni fogja...
2010. febr. 9. 22:11
 6/11 Futurare ***** válasza:

A férfiak az egyenes beszédet szeretik, csak sok csalódástól befásul az ember, fia és bunkó lesz. Szóval ti csodálkoztok, hogy sok a paraszt? Van oka...

Üdv: Marton Hero

2010. febr. 9. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Istenem ti nők miért nem tudjátok ezt a lekoptatás témát rendesen kezelni... Vagy mondod bunkón, hogy kopj le, hagyj békén, vagy kedvesen bocs de nekem más tetszik, vagy legyünk csak barátok... Millió féleképpen el lehet mondani. De az a legrosszabb, ha sehogy se mondod.. se neki se neked sem jó...
2010. febr. 10. 08:36
 8/11 Funktasztikus ***** válasza:
háth velem is volt ilyen:P
2010. febr. 10. 15:09
 9/11 A kérdező kommentje:

Aha...ezek szép és jó dolgok...de nekem pl.volt olyan,amikor(nemrégen)..hogy buliban voltunk...és naon nyomult(am megjegyzem a buliban 2lány volt én meg a barátnőm...és csak én voltam szingli meg a kb 12 pasi)...és megkérdzte volt már-e pasim és montam hogy Nem,...de Nem is akarok...és tovább nyomult...aztán megfogta a kezem amikor sétáltunk és amikor kb.fél percre elnegedte zsebre tettem a kezem...de aztán még kb.2 hónap elteltével is kérdezget rólam a barátnőmemmel,úgy hogy a barátnőm a nevemben megmondta hogy haggyon békén.mert nem akarok járni vele meg semmi

Nah..erre mit mondtok?Az ilyet,hogy lehet ak lekoptatni ha már azt se érti.haggy békén!?....

2010. febr. 10. 15:30
 10/11 FFDP ***** válasza:
100%
Gázspray.
2010. febr. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!