Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csókoljam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg?

Figyelt kérdés
egy lánnyal pár hónapja ismertük meg egymást úgy igazán. szoktunk lemenni, teljesen jól eltudunk beszélgetni mindenről, szerintem kölcsönös a vonzalom. A gond az csak az hogy nem tudom hogy csókoljam meg... Tudom gáz meg minden de egyszerűen nem tudom milyen lehetne egy ideális alkalom... pls segítsetek, fontos lenne :(
2010. febr. 9. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
kísérd el egy ideig mondjuk suliból és mikor köszöntök el akkor vagy kérj simán randit..
2010. febr. 9. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg előszőr vald be neki az érzéseidet, esetleg kérded meg, hogy akar e veled járni...és majd ezek UTÁN!!!
2010. febr. 9. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
n00b
2010. febr. 9. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem üljetek le valahová egymás mellé és csak beszélgessetek.. aztán majd ha találkozik a tekintetetek, akkor nézz a szájára, utána a szemébe. érezni fogod (és látni), hogy ő is ezt szeretné e. ha igen, akkor jöhet a csók :)

sok szerencsét

2010. febr. 9. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:

kiviszed a parkba é ott már le is dughatod a nyelved a torkán :P

vagy ha nincs akk keress vmi más ilyesmi helyet.

de ne legyen túl sok nézelődő

2010. febr. 9. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor a hogyan csókoljam meg típusú kérdéseket olvasom mindig a Randiguru jut eszembe... 90-10% ezzel még felsülni se lehet.
2010. febr. 9. 20:50
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi minden választ, remélem sikerülni fog ^^
2010. febr. 9. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem azt javaslom, hogy beszéljétek meg, persze ez is egy megoldás, tőled függ :)

De ha megszeretnéd őt csókolni, javaslom, hogy akkor tedd, ha kettesben vagytok /hazakíséred,megbeszélitek, h. találkoztok, stb.../ és ne kapd le őt, ne legyél túl durva, lassan közelíts hozzá, és csókold meg.Ha viszonozza, akkor nyílván kölcsönös a vonzalom és beszélgethettek:P

18F

2010. febr. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!